Mosolyka vlog: Ha a férfi akar valamit...

A Femcafe.hu-n debütál a sikeres író, motivációs előadó videóblogjának legújabb része. Az epizódban arról is szó esik, amire már sokan kíváncsiak: mikor érkezik végre Mosolyka filmje?

Hozleiter Fanny, Mosolyka

Bestseller író, blogger és motivációs előadó. Mosolyka egy ideje az orvosi jóslatok helyett sokkal inkább a pillanatnak él. Álmodozás helyett, élményeket gyűjt. Motivációs előadásokat tart világszerte. Különleges stílusát imádják. Sokat tesz fejlődéséért, a Mosolyka MOST Alapítvány képviseletében lélekemelő filmeket készít Majd helyett MOST címmel, felhívja a figyelmet a pillanat értékére és másokat is arra inspirál, hogy majd helyett MOST tegyenek magukért és másokért.

Ha a férfi akar valamit...

"Öt éve vagyok férjem mellett és még mindig meg tud lepni. Már a megismerkedésünk is igazi mese volt, ahogy a másfél hónappal később levő álomesküvőnk is a Balaton parton. Imádom, ahogy a fejébe vesz valamit és kitart mellette, majd meg is valósítja. Ez most sem volt másképpen. Mondhatnám, hogy minden este nyolckor kezdődött egy spontán program kitalálásával, amihez egyáltalán nem volt kezdetben kedvem, de filmünk története már jóval korábban elkezdődött. Azon az estén elhangzott az a bizonyos három szó, ami megváltoztatott mindent: Majd helyett MOST

Imádom, hogy nem csak álmodozik és dédelgeti hosszú ideig a dolgokat, hanem sokkal inkább tesz és ebből csodálatos dolgok születnek meg. Most meg is mutatjuk a vlogunkban mit álmodtunk meg együtt, hol tartunk és mennyi csodát rejthet az, ha teszünk majd helyett MOST."

Oldalak

Szólj hozzá Te is!