Lifestyle

Zseniális megoldás! Pillanatok alatt megszabadulsz a kellemetlen szagoktól a mosdóban, ha ezt az egy dolgot megteszed

Mindannyiunknak bosszúságot okoz, amikor a mellékhelyiségből kellemetlen szag árad, egy meglepő, ám praktikus trükkel azonban néhány pillanat alatt orvosolható a probléma – és még csak légfrissítő sem kell hozzá!

Nincs több kellemetlen szag

A mellékhelyiség tisztántartása talán a legfontosabb, ha a háztartásról van szó, hiszen a legtöbb baktérium a toaletten található. A másik problémánkat ugyanakkor a mellékhelyiségben a kellemetlen szagok okozzák, melyeket általában illatosítókkal és légfrissítőkkel próbálunk megszüntetni – azonban létezik egy ennél praktikusabb, olcsóbb és hosszantartóbb megoldás is ezek kiküszöbölésére, amit mindenképpen érdemes kipróbálni. Részletek a galériában!

A hosszantartó szagtalanítás kulcsa nem más, mint a toalettpapír. Bár számos szabály van arra, hogy hogyan helyezzük fel a tartójára és tépjük le a papírt, ebben az esetben ezek most nem lényegesek.
Kattints a további képekért!

Az eddig jól beváltnak és viszonylag kényelmesnek mondható gyakorlat most megdőlni látszik, az is kiderült, hogy mi ennek az oka.

Leadfotó: 123rf
Forrás: hellaproperty.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Vannak olyan ínycsiklandozó ételek és italok, amiket mindannyian szeretünk fogyasztani, ám ha jót akarunk magunknak - és a diétánknak - este 6 után inkább jobb, ha még eszünkbe sem jutnak.
Sztárok
Kiderült, hogyan sikerült olyan hamar beilleszkednie a királyi családba Katalinnak, és hogyan tett szert majdhogynem akkora népszerűségre az emberek között, amire egykor csak Diana volt képes.
Sztárok
Harry herceg biztosan nem számított arra, hogy édesapja, III. Károly király ilyen kőkemény bánásmódban részesíti őt, valamint feleségét, Meghan Markle-t.