Mitől lesz szép egy nő odalent? 8 férfi őszinte vallomása

Te sem vagy elégedett magaddal odalent és félsz attól, hogy a pasinak csak egy bizonyos "típus" tetszik? Lássuk, mit mondanak erről ők maguk.

Mitől szép egy vagina?

A női szépség számos formában megnyilvánul, és ezek közé tartozik a vagina szépsége is. Azonban a társadalmi elvárások és a média által kreált ideál gyakran torz képet fest erről a testrészről. Valójában a vagina szépsége sokkal inkább az egészségében, ápoltságában, és az egyén saját érzéseiben rejlik, semmint egy univerzális külső szabályrendszerben. A biztonságos és egészséges szexuális élet, az önbizalom, és az önelfogadás mind olyan tényezők, melyek hozzájárulnak ahhoz, hogy valaki szépnek érezze magát saját bőrében, és ennek része lehet a vagina tiszteletben tartása és elfogadása is. Fontos megérteni, hogy minden nő teste egyedi, és a szépség nemcsak a külső formában, hanem az egészségben és az önelfogadásban is megnyilvánul.

Nem győztünk meg? Akkor lássuk, mit mondanak erről a kérdésről az internet férfijai. A Reddit fórumán persze ez a kérdés is megtalálható - innen szemezgettük a legjobb válaszokat. Részletek a galériában!

"Nem szeretem, ha kilógnak belőle bizonyos alkatrészek, de azért ez se tartana vissza semmitől. Volt olyan barátnőm, akinek ilyen van, a szex pedig fantasztikus volt."
Kattints a további képekért!

Önkielégítés megvonás két éven keresztül? Nos, nem pont erre az eredményre számítanánk.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...
Lifestyle