Lifestyle

Milyen lesz az idei karácsonyod? Az első 3 szó, amit meglátsz a képen elárulja a választ

Még ha nem is mindig hiszünk bennük, azért imádjuk a jóslatokat. Kíváncsi vagy mire számíthatsz idén karácsonykor? Most kiderül!

Karácsonyi kristálygömb

Te is imádod azokat a rejtvényeket és jóslatokat, amelyek betekintést engednek a jövőbe? Amikből megtudhatod, hogy mi vár rád az elkövetkezendő hetekben és mire érdemes készülnöd? A karácsony ünnepe az év egyik legizgalmasabb időszaka. Legyen szó a szerelmi életedről, családodról, barátokról, egészségről...most megtudhatod, mit tartogat neked a sors december végére. Koncentrálj az életed egy adott területére és lapozd fel a galériát! Az első három szó, amit kiolvasol lesz a megoldásod, vagyis azok a jellemzők fogják alakítani a sorsod nemsokára.

Keresheted felfelé, lefelé, balról és jobbról is. Az első három szó, amit a szemed kiszúr lesz a megoldásod.
Kattints a további képekért!

Mutatjuk, melyek azok a csillagjegyek, akiknek az élete szinte minden téren szerencsétlenül alakul majd az új esztendő beköszöntével.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
20 évvel ezelőtt Amy Poehler alakította a Bajos csajok ikonikus főplasztikjának, Regina George-nak az anyját, aki egyszerre vicces, szánalmat kiváltó és roppant idegesítő karakter. Kíváncsi vagy,...
Sztárok
Futótűzként terjed az interneten egy réges-régi interjú, mely még karrierje hajnalán készült a világsztárral. Mai szemmel nézve is meghökkentő, hogyan vélekedett akkor hollywoodi kolléganőiről az 54...
Lifestyle
Az Ikrek már nem sokáig lesz szingli. Napi horoszkóp!