Belestünk a kulisszák mögé: Ilyen volt a MikulásGyár fotózása - Videó

Sok híresség csatlakozott a kezdeményezéshez.

Adni jó!

November 30-tól tizennegyedik alkalommal tárja ki kapuit az ajándékozók előtt a MikulásGyár, idén először a Millenárison. A nagymúltú jótékonysági kezdeményezés szervezői idén is színes programokkal, fellépőkkel várják az adományozókat.

A szervezők továbbra is elsősorban tartós élelmiszert, édességet, tisztító- és tisztálkodási szereket, jóminőségű ruhát, könyvet, játékokat vár adományként. Fontosnak tartják hangsúlyozni, hogy a rászorultaknak elsősorban tartós élelmiszerre (konzerv, tészta, liszt, cukor, rizs, olaj stb.) van szükségük. A MikulásGyár nagyon szívesen fogad játékokat, könyveket is, ám arra kérik az adományozókat, hogy csak olyasmit hozzanak, amelyeket maguk és gyermekük is szívesen fogadna.

Az adományokat országszerte a legtöbb postán térítésmentesen veszik át. A dobozokra csupán rá kell írni nagybetűkkel: MIKULÁSGYÁR. Az ajándékokat, adományokat, felajánlásokat nem szükséges becsomagolni, akár kézben, akár dobozban, akár nejlonzacskóban is hozhatják.

A legnagyobb sztárok csatlakoztak

Számos híresség is beállt a kezdeményezés mögé. Ők nemcsak arcukat adták a kezdeményezéshez, hanem tevékeny részesei is a kapcsolódó programoknak, valamint ők is készülnek egy-egy dobozzal, amit a rászorulóknak juttatnak el, hogy boldogabbá varázsolják számukra az ünnepet. Segítenek abban is, hogy kommunikálják a nagyközönség felé, hogy mik azok a dolgok, amiket várnak.

Így tehát Balázs Andrea, Bodrogi Gyula, Csonka András, Dukai Regina, Győrfi Pál, Harsányi Levente, Hódi Pamela, Kecskés Karina, Koroknyai Virág, Kovács Kati, Mádai Vivien, Németh Kristóf és Tóth Vera a közösségi média felületein népszerűsítik a kezdeményezést.

Színes programok

A MikulásGyár nemcsak az adománygyűjtéssel varázsolja szebbé az ünnepi időszakot, hanem a karácsonyra hangolódó programjaival is. Koncertet ad Kasza Tibi, Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Singh Viki és Sári Evi. Az érdeklődők a központi helyszínen megtekinthetik a Madách Tánc- és Színművészeti Iskola gyerekszínházi előadásait, amelyekben több ezer gyermek működik közre, de közönségtalálkozók, interaktív játékok, kézműves foglalkozások, bemutatók is színesítik majd a programokat. Tematikus napok is lesznek, mint a sportolók napja, a szuperhősök napja, a gamerek és a youtuberek napja. Ezek mellett speciális látványelemekkel is készülnek a szervezők, egy kis mesevárost építenek fel a Millenárison.

Ezúttal is több híresség csatlakozott a nemes kezdeményezéshez.

Leadfotó: youtube.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!