Lifestyle

Igyál éhgyomorra minden nap egy pohár mézes vizet: leesik az állad attól, milyen elképesztő hatása van!

Ha fontos számunkra, hogy természetes módon támogassuk az egészségünket érdemes meginni éhgyomorra egy pohár meleg vízben elkevert mézet - cikkünkben azt is eláruljuk, miért!

Megéri kipróbálni

A méz pozitív előnyei vitathatatlanok: mindenki szívesen fogyasztja kellemes íze miatt, miközben amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy az egészségre gyakorolt jótékony hatásait felsorolni is nehéz. Természetesen, mint minden mással, a mézzel sem szabad túlzásba esni, de napi kis mennyiségben érdemes minden reggel fogyasztani belőle - főleg, ha egy pohár vízzel kominbináljuk! Részletek a galériában!

Csökkenti a puffadást Ha szinte állandóan puffadástól, teltségérzéstől szenvedsz, akkor melegen ajánljuk a langyos mézes vizet, hiszen remekül enyhíti ezeket a kellemetlen tüneteket. Könnyebbnek, fittebbnek érzed majd magad tőle.
Kattints a további képekért!

A növényi olajok nem csak konyhai alkalmazásra, sütésre-főzésre használhatók, fogyasztásuk ugyanis az egész életmódunkra pozitív befolyással bírhat.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Bodywise

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?
Lifestyle
Egészség
Az elmúlt néhány évtized során nagymértékben emelkedett a gyulladásos bélbetegségekben (IBS) szenvedők száma. Magyarországon körülbelül 60 ezer ember életét keseríti meg a kór, mely sokszor már igen...