Lifestyle

Megszűnik a Messenger közkedvelt változata

Sajnos kénytelenek leszünk búcsút inteni a Messenger Lite-nak. Az üzenetküldő alkalmazás alacsonyabb rendszerigényű változatát már csak szeptember 18-áig használhatják a felhasználók.

Rossz hír a Messenger Lite kedvelőinek

Megszűnik a Messenger közkedvelt változata, a Messenger Lite, mely a népszerű üzenetküldő alkalmazás alacsonyabb rendszerigényű, egyszersmind kevesebb mobilinternetet használó verziójaként híresült el - írja a 9to5Google. Azok számára, akik a múltban nem használták az applikációt, más alternatíva most sem elérhető a Google Áruházban - teszi hozzá a 24.hu. A meglévő felhasználók szeptember 18-áig még használhatják a Messenger Lite-ot.

A Messenger Lite-ot még 2016-ban jelentette be a Facebook. Az applikációval elsősorban a gyengébb teljesítményű androidos készülékek tulajdonosainak akart kedvezni a techóriás.
Kattints a további képekért!

Elég egy egyszerű gombnyomás és bármelyik üzenetet megnézheted úgy, hogy a feladó ne értesüljön róla. Nagyon egyszerű a trükkje, mutatjuk!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...