Mégsem óriási hiba éhgyomorra kávézni? Meglepő kutatási eredmények láttak napvilágot

Gasztroenterológusok mérlegelték a vitatott témát.

Szabad vagy sem éhgyomorra kávézni?

Sokan indítják a napot egy friss, finom kávéval és fogyasztják el a reggelijüket később, már ha egyáltalán reggeliznek. Akár nincs időd, akár nem vagy az a fajta, aki rendszeresen reggelizik, vélhetően nálad is gyakori, hogy éhgyomorra iszol kávét – amiről valószínűleg hallottad már, hogy felettébb ártalmas szokás a bélrendszerre nézve. De mennyi ebben az igazság? A HuffPost gasztroenterológusokat hívott segítségül a kérdés tisztázásában, hogy egyszer és mindenkorra pontot tegyen az ügy végére. Ha kíváncsi vagy, mire jutottak, lapozd fel a galériát!

A jó hír az, hogy ha éhgyomorra isszuk a kávét, az önmagában még nem káros, és a gyomunk általában alkalmazkodik ahhoz, hogy megvédje magát. De való igaz, hogy ez némi kényelmetlenséget okozhat, ebben az esetben valószínűleg változtatni kell a rutinunkon.
Kattints a további képekért!

Nincs nyár főtt kukorica nélkül, és mivel nem falatozhatjuk mindig a vízpart mellett, nyugodt szívvel álljunk neki otthon elkészíteni; no, de mire érdemes odafigyelni, ha azt szeretnénk, hogy emlékezetesen jól sikerüljön?

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
A biztonsági szolgálat azonnal kiürítette a bevásárlóközpontot, a fővárosi hivatásos tűzoltók pedig a helyszínre vonultak.
Sztárok
Újra előkerült egy négy évvel ezelőtti történet a néhai II. Erzsébet királynőről és férjéről, Fülöp hercegről.
Egészség
Straub Fanni története inspiráló lehet sok mindenki számára, hogy nem szabad feladni, még akkor sem, ha közben tengernyi negatív kritikát kap az ember.