Lifestyle

Állandóan megfonnyadnak a zöldségeid a hűtőben? Így "élesztheted fel" őket

Ne dobd ki azonnal, inkább éleszd fel!

Gyökérségek

Végre elhatároztad, hogy egészségesen fogsz enni, több zöldség és gyümölcs kerül a tányérodra és jól be is vásároltál belőlük, ám egy napon, amikor kinyitod a hűtőt - vagy a kamrát - az összes fonnyadtan tekint vissza rád. Mindenkivel előfordult már ez, hiszen nem tudjuk olyan gyorsan megenni őket, illetve boltba sem szívesen járunk napi szinten. Így viszont a pénzünk a kukában landol. Ha tele a hűtőd gyökérzöldségekkel, akkor van egy jó hírünk, ugyanis "újra tudod éleszteni" őket. Lapozd fel galériánkat a részletekért!

Ez a konyhai trükk csak a gyökérzöldségeknél működik, azaz a sárgarépánál, a fehérrépánál és néhány "rokonuknál" még szintén alkalmazható.
Kattints a további képekért!

Blokk nélkül is visszatérítik a problémás termék vételárát.

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Sanna Marint általában hivatalos, elegáns és visszafogott szettekben láthatjuk csak munkájából és pozíciójából kifolyólag, most azonban fehér estélyit öltött magára, amiben úgy tündökölt, akár egy...
Utazás
Lehet, hogy korábban már találkoztál ezzel a bejegyzéssel, azonban számos platformon újra megosztották azt a két képet, ami 35 év különbséggel készült.