Újabb 5 dolog, ami hihetetlenül zavaró a konditermekben

Ha téged is idegesítenek bizonyos helyzetek amikor lemész edzeni, akkor bizonyára egyetértesz a cikk valamelyik pontjával. Veled fordult már elő hasonló?

Téged is idegesít?

Ha olvastad az előző cikket ugyanebben a témában, akkor tudod, hogy mire számítatsz. Vannak olyan helyzetek, amelyek annak ellenére szúrhatják a szemedet a sportolás helyszínén, hogy különösebb jelentőségük lenne. Mégis zavar. Legutóbb összeszedtünk 5 idegesítő dolgot, például a túl szexi csajok jelenléte, a kellemetlen illatok, a gyorskaják fogyasztása, a felpakoltan hagyott súlyok és a pornófilmbe illő nyögések. Lássunk egy következő ötös fogatot!

1. Ha főzőműsor megy a közös TV-n

Ha a kardióparkban van közös TV, igen idegesítő tud lenni néhány műsor. Főleg azok, amik egyébként érdekelnek, de nem pont akkor kellene látnod. Például habos-babos tortacsodákat, miközben éppen próbálod ledolgozni a tegnapi száraz kiflicsüköt, amitől azonnal fél kilót híztál.

2. Ha olyan zene szól, amit utálsz

Fontos az edzőzene, de a legtöbbe embert csak a saját ízlésének megfelelő muzsika motiválja. Az a jó, ha a közösben halkan szól egy kis tuctuc, de mindenki hallja rendesen a saját fülében kattogó dallamokat is. Hiába erőlteti ránk a kedves pultos a saját zenei ízlését, nem biztos, hogy elnyeri a tetszésünket a Captain Jack retrónótája, 2pak rappzenéje vagy éppen DJ Budai kattogása.

Fotók: ixdaily.com, phillymag.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!