A McDonald's mindent fel akar borítani, és ez a Big Mac-et is érinti

A McDonald's reméli, hogy a változások mindenképpen pozitívan fognak elsülni.

Több szósz kerül majd a Big Mac-be

Az 1950-es évek elején a McDonald's csupán egy volt az Egyesült Államokban születő gyorskiszolgáló éttermek közül. Azóta alapjaiban értelmezték újra a vendéglátást, és ma ők Európa legnagyobb étteremlánca.

Európa 38 országában, több mint 7400 étteremben naponta 14 millió vendéget szolgálnak ki, akik ki vannak éhezve egy jó sajtburgerre, vagy épen a Meki legikonikusabb szendvicsére, a Big Mac-re. Azonban pozitív hatást fog kiváltani, ha ezeket meg akarják változtatni?

Chris Young, a McDonald's globális menüstratégiájáért felelős vezető igazgatója szerint igen! A változások a növekvő burgerpiac nyomása miatt lépnek életbe a galériánkból pedig kiderül, hogy mi lesznek ezek!

Ahogy már fent említettük a Big Mac-ekbe biztosan több szósz fog kerülni a The Wall Street Journal szerint. Egyszerre hat húspogácsát grilleznek majd nyolc helyett, amivel több húspogácsának tudják megtartani a szaftját.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Flickr

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!