Lifestyle

Mutatjuk, mire kell számítani a tömegközlekedésben: íme a menetrend, így járnak a buszok és a vonatok szilveszterkor

Hivatalos közleményben tájékoztatják az utasokat arról, mire számítsanak a tömegközlekedésben szilveszterkor és újévkor.

Itt a szilveszteri MÁV és Volán menetrend

Közleményt adtak ki az év végi, újévi közlekedési renddel kapcsolatban a MÁV-Volán-csoportnál. A szilveszterkor és újévkor várható nagyobb utasforgalom miatt a MÁV-Start, a Volánbusz, és a MÁV-HÉV járataival utazóknak azt tanácsolja a MÁV-Volán-csoport, hogy elővételben vagy online vásárolják meg a jegyüket. No de milyen közlekedési rendre számítsanak azok, akik vonatra vagy buszra szállnának szilveszterkor? Részletek a galériában!

A közlemény szerint év végén, szilveszterkor és jövő év elején sem változik a naptári naphoz képest a vasúti közlekedési rend, azaz 30-án pénteki, 31-én szombati, újév napján vasárnapi, január 2-tól pedig a már megszokott munkanapi menetrend szerint járnak a vonatok.
Kattints a további képekért!

Míg az emberek többsége odáig van a tűzijátékért és a petárdázásért, kisállatainknak ez valóságos trauma lehet.

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Bak olyan információkhoz jut, amiket pénzre válthat. Napi horoszkóp!
Sztárok
Annak idején, amikor a pár szerelme még csak kibontakozóban volt egyetemi éveik alatt, bizony más nők is szemet vetettek a trónörökösre, és megpróbálták elcsábítani Vilmost - nos, Katalin ezt már...