Márciusi szerelem horoszkóp: ez a hónap segít a párkapcsolatok tisztázásában

Mutatjuk, hogy mit jósolnak a csillagok februárra szerelmi fronton! Íme!

III.21. - IV.20.

Kos

A hónap elsõ felében nagyobb lehet a szabadságvágyad, most pároddal mindketten egyformán vágyhattok új izgalmakra, új helyzetekre, egy kis változatosságra. Ez az idõszak arról szól, hogy megreformáljátok a kapcsolatotokat, ha ez sikerül, akkor sokkal jobbá és szorosabbá válik, mint eddig valaha. Ehhez viszont elengedhetetlen lesz, hogy teljes mértékben elfogadjátok egymást hibáival és szerethetõ tulajdonságaival együtt.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Bátorságodnak és vállakozó kedvednek köszönhetõen ebben az idõszakban szinte nem ismersz lehetetlent, ám ez nem minden esetben pozitív, hiszen hajlamos lehetsz arra, hogy hirtelen fellelkesedj valami vagy valaki iránt, amibe aztán gondolkodás nélkül könnyelmûen bele is vágsz. Amennyibben a kedvesednek állsz elõ néhány meglepõ ötlettel, õ partner lesz minden meglepõ kívánságodhoz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A hónapban mindennel szemben elõnyt élvez a párkapcsolatod, legyen szó bármirõl, igyekezz partnered kevében járni. Talán tudat alatt valamilyen mulasztásodat vagy figyelmetlenségedet akarod kompenzálni ezzel, kedvesed kifejezetten élvezi ezt a kiváltságos helyzetet. Amennyibben egyedül élsz, most szokatlanul nagy változáson mehetsz keresztül. Ez az idõszak kifejezetten alkalmas arra, hogy az újdonságok iránti igényedet kielégíthesd.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Nagyon odaadó tudsz lenni, de nagy csalódás érhet, ha párodtól is ezt várod most el. Kedvesed gyakorlatias dolgokban fejezi ki irántad való ragaszkodását, biztonságérzetet nyújt, bármikor számíthatsz rá. Ha még nincs párod akkor mozgalmas idõszak elõtt állsz, ami nem biztos, hogy mindig kellemes lesz, párszor igen csak próbára tehet téged, jobban jársz, ha most nem erõlteted a dolgot, csendesebb kikapcsolódásokat szervezel magadnak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A hónap folyamán egyre jobban ráhangolódtok egymásra partnereddel, szinte tökéletes összhang jellemezheti a kapcsolatotokat. A jólesõ, meghitt beszélgetések alkalmával, szinte repül az idõ. Kedveseddel eltöltött órák szinte csak perceknek tûnnek, ezért mindent elkövetsz annak érdekében, hogy minél több romantikus pillanatot teremts az otthonodba. Ha egyedül vagy keresd mások társaságát, a barátaid most sokat segíthetnek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szûz

Egyre szorosabb kötelékek fûznek párodhoz, szervezzetek sok közös programot, beszélgessetek sokat, ezzel még inkább elmélyülhet a kapcsolatotok. Egy dologról ne feledkezz meg, hogy õszínte legyél magadhoz és egymáshoz. Amennyibben keresed a szerelmet, most a tettek mezejére lépsz és magabiztosan és felelõsségtudattal veszed kézbe az életed irányítását. Arra viszont ügyelj, hogy túlzott magabiztosságoddal ne riaszd el kiszemeltedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Irigylésre méltó a helyzeted, hiszen ahogy telnek a napok, úgy érzel magadban egyre több energiát, szinte a zsigereidben érzed a közelgõ tavaszt. Párkapcsolatodat a tisztelet, a bizalom és a szeretet jellemzi, ami téged ebben a hónapban különösen nagy elégedettséggel tölt el, ez a harmónia partneredre is kihat. Ha keresed a párod az egész hónap remek lehetõségeket tartogat arra, hogy megtaláld a szerelmet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Hajlamosabb lehetsz az önzésre, mint általában, csakis a saját érdekeid szerint vagy hajlandó cselekedni. Párkapcsolatodban szinte észrevétlenül próbálod átvenni az irányítást, ami kisebb-nagyobb vitához vezethet, hiszen párod minden igyekezetével azon van, hogy megõrizze a harmóniát. Amennyibben szingli vagy a párkeresés terén igen magasra tetted a mércét, ezért versenyzõ legyen a talpán, aki nem veri le a lécet ebben az idõszakban.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Viszonylag csendes hónap veszi kezdetét, érzelmi életed kiegyensúlyozott, pároddal szinte félszavakból is megértitek egymást, ez a harmónia nagyobb részben neked köszönhetõ. Ha keresed a szerelmet, akkor szívesen ismerkednél ám kissé elrettent az a gondolat, hogy neked kell az elsõ lépést megtenned. Ebben az idõszakban jobban teszed, ha nem kezdeményezel, tanácsos lenne inkább kivárnod, amíg valaki érdeklõdést mutat irántad.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Családoddal esetleg gyermekeddel kapcsoaltos problémák kötik le a figyelemedet ebben az idõszakban. Ezért hajlamos lehetsz arra, hogy miközben a legjobb megoldáson töröd a fejed, minden mást elhanyagolsz. Érdemes lenne pároddal nyíltan kibeszélned azokat a családi problémákat, amelyen jelen pillanatban is rágódsz. Szingliként egy szellemileg és fizikailag aktív idõszak elõtt állsz, amelynek során rengeteg alkalmad lesz új ismeretségeket kötni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntõ

Ebben a hónapban nehezedre eshet az alkalmazkodás, egy megmagyarázhatatlan belsõ feszültség hatalmasodhat el rajtad. Ne hagyd, hogy az indulataid vezéreljenek, mert veszekedés és akár még szakítás is lehet a dologból. Ha egyedülélsz most legyél óvatos, megkörnyékezhet egy olyan személy, aki nem az õszinteségérõl ismert. Jobban jársz, ha a barátaid társaságában töltöd az idõt ebben az idõszakban.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Önbizalmad nem ismer határokat, ennek köszönhetõen szívesen próbálod ki magadat különbözõ területeken, még az sem riaszt vissza, ha párod õrültségnek tartja ötleteidet. Most kifejezetten élvezed a változatosságot, próbáld meg a párodat is bevonni a programjaidba, ne érezze magát kirekesztve az életedbõl. Ha még nem vagy elkötelezõdve, különösen elszánt lehetsz az ismerkedés terén, egyetlen alkalmat sem hagysz ki az ismerkedésre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!