Márciusi pénz és karrier horoszkóp: kissé zavarosak a hónap elején pénzügyeink

Mutatjuk, hogy mit tartogat február karrier- és pénzügyi fronton! Íme!

III.21. - IV.20.

Kos

Önbizalmad remek formában van március hónapban, egy kis vállalkozó kedvért nem kell a szomszédba menned, ezért most a pénzszerzés terén is roppant kreatív vagy. Minkét tulajdonságodat kamatoztathatod a hónap közepén, mert kihagyhatatlan ajánlatta találhatnak meg, amelyet most nem szabad visszautasítanod. a másik pozitívum, amit megköszönhetsz a Nap belépésének a jegyedbe, hogy könnyebb lesz a pénzügyeidet egyensúlyba hozni. Ha arra van szükséged, hogy életed egyes területein visszavegyél a költségekbõl ahhoz, hogy más területeken terjeszkedhess, most meg tudod vvalósítani.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Egy kis pénzügyi megingás, amely eredetileg úgy tûnik, hogy kifordítja a világot a sarkaiból a hónap közepén, szerencsésen végzõdik számodra kedves Bika., feltéve, ha tanácsot kérsz a témában nálad jobban értõ szakembertõl vagy esetleg a felettesedtõl, akik a kialakult helyzetet hideg fejjel meg tudják ítélni. Ha éppen egy új projektet készülsz útjára indítani, különösen, ha közös pénzügyeket vagy esetleg a párkapcsoaltodat érinti a dolog, tegyél magadnak egy szívességet és várd meg vele a következõ hónapot.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Azok a pénzügyek, amelyek az utóbbi idõben meglehetõsen zavarosak voltak, a hónap közepén kitisztulni látszanak. Ez az eredmény azonban némi áldozatot követelhet tõled, különösen, ha már régóta döntést kellett volna hoznod az otthonodat, egy költözést vagy egy hozzátartozód anyagi támogatását érintõ kérdésekben. Ha kysértést érzel arra, hogy egy szerettednek vagy partnerednek ajándékot vásárolj, jó ha tudod, hogy a Vénusznak köszönhetõen nem sok akaraterõd lesz a mérték megtartására.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Március hónapban nem lesz könnyû feladat megértetned magad a munkatársaiddal, de ez nem jelenti azt, hogy fel kellene adnod. A legjobb talán az lenne, ha a tárgyalásokat, fontos szerzõdések aláírását felfüggesztenéd, legább a hónap közepéig, amíg minden szükséges égi támogatás meg nem érkezik. Igen, ez meglehetõsen frusztráló lesz, de hidd el, szerencsésen tõl leszel rajta. Most a legfontosabb a türelem, elhamarkodottsággal sokat ronthatsz a helyzeten.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ebben a hónapban konfliktusba kerülhet a biztonság iránti igényed és a kockáztató hajlamod. Amennyibben befektetésen gondolkodsz még akkor is, ha úgy érzed, minden a rendelkezésedre áll ehhez, mielõtt elköltenéd a nehezen megkeresett pénzed, kérj tanácsot szakembertõl. Ez még inkább igaz akkor, ha olyan pénzrõl van szó, amit nem engedhetsz meg magadnak, hogy elveszíts. Ha vásárolni szeretnél valami nagyobb értékû dolgot, gyõzõdj meg róla, hogy pontosan azt kapod, amit szerettél volna.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szûz

Március hónapban bánj óvatosan a hitelkártyáddal vagy pénztárcáddal, kivéve, ha nem éppen leárazták azt az oly régóta vágyott dolgot, amire már jó ideje gyûjtesz. A hónapban nagy az esélye, hogy vita alakulhat ki közted és egy munkatársad között, ha nem vigyázol, hosszú távú konfliktus alakulhat ki. Nem lesz könnyû egyensúlyban tartani a dolgokat, de mindenképpen ezzel jársz a legjobban. Az üzleti és munka ügyeidben most csak is a saját józan eszedre hallgass, mert bármennyire is jót akarnak szeretteid, most könnyen tévútra vihetnek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ebben a hónapban könnyen pontot tehetsz egy pénzügyi probléma végére, ami gondot okozott mostanáig. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy elõremozdítsd a dolgokat, de ne hagyd, hogy mások belekényszerítsenek olyasmibe, amire még nem állsz készen. Ez a hónap egy tökéletes alkalom arra, hogy elkészíts egy költségvetést, amihez tartani is tudod magad. Ha higgadt és összeszedett leszel a hónap folyamán, ki van zárva, hogy ne zárd nyereséggel a hónap végét.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Márciusban, ha bevásárló körútra indulsz vagy azt fontolgatod, hogy bevállalj-e egy hosszabb távú hitelt, csak akkor vállald, ha reálisan átgondolva, tartani tudod a részletfizetési határidõket. Amennyibben befektetésen gondolkodsz vagy megtakarítási számlát vagy valami hasonlót nyitnál, vagy egyszerûen csak vásárolnál egy ingatlant, minden kétséget kizáróan ez egy tökéletes hónap a végrehajtásukra. A lényeg, hogy most hosszú távra tervezz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Egy közeli ismerõs vagy családtag, akinek pénzügyi problémája van segítséget kérhet tõled. Tegyél meg mindent, amit tudsz, de ne a saját károdra. A legfontosabb az, hogy segíts neki megtalálni a helyes megoldást, de felelõtlen kockázatot ne vállalj be és ne hagyd magad behálózni. Elõfordulhat, hogy olyan kiadásod is lesz a hónap során, amre nem számítottál, de elkerülhetetlen.Ez a hónap alkalmas arra, hogy új célokat, kihívásokat keress, amelyekben végre kiteljesedhetsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Egy régóta húzodó pénzügyi vagy munkahelyi megállapodás meglehetõsen lelassulhat, de ne add fel teljesen. Valószínûleg azt tapasztalod majd, hogy még egy kis munkát bele kell fektetned ahhoz, hogy végére járj ennek a dolognak. Arra viszont fokozottan ügyelj, hogy alaposan olvasd át az apró betûs részt is. A hónap második felében valószínûleg nem lesz sok esélyed tovább halogatni olyan pénzügyi döntések meghozatalát, amelyeket szived szerint mellõznél vagy egyszerûen csak nem szeretnél vele foglalkozni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntõ

Márciusban szükségét érezheted, hogy visszalépj néhányat egy bizonyos karriert érintõ döntéseddel kapcsolatban. Ne aggodalmaskodj ez miatt, jogodban áll meggondolni magad. At élet most tálcán kínálhatja a lehetõséget, hogy átrendezd az életedet, ezt akkor érdemes megtenned, ha több konfliktussal jár, mint amennyire az komfortos lenne. A kommunikációdon és a rugalmasságodon most nagyon sok múlik.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Ha már egy ideje fontolgatod, hogy új üzleti vállakozásba kezdenél, itt az ideje, különösen, ha körültekintõen megvizsgáltál minden lehetõséget. Ez egy remek hónap arra, hogy beszélj a fõnököddel a fizetésemelésrõl vagy elõléptetésrõl. Március jó alkalmat kínál arra is, hogy visszaülj az iskolapadba egy újabb képesítés megszerzéséért, ami jól mutat majd az önéletrajzodban. Az egész hónap során nagy adag tettrekészség jellemez, jól osztod be az energiádat és idõdet, ezért a munkán kívül másra is marad belõle.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!