16 magyar híresség tűnik fel Budapest legnagyobb állatotthonának szívhez szóló videójában

Többek közt Kulcsár Edina, Tolvai Reni és Szabó Péter is szerepel Budapest legnagyobb állatotthonának videójában, melynek célja az adó 1% felajánlások gyűjtése a menhely számára.

Összefogás a bajba jutott állatokért

A NOÉ Állatotthon 1992 óta működik, 2000 óta már alapítványi struktúrában, azaz ettől kezdve lehet nekik felajánlani az adónk 1%-át. A bajba jutott állatok segítéséért létrejött menhelyen számos faj, köztük kutya, cica, malac, kecske, juh, strucc, nyuszi, tengerimalac, csirke, kacsa, liba, páva, vaddisznó, mosómedve, ormányos medve, borz, ló, póni, szamár, láma, díszmadár, galamb, varjú, teknős, és szarvasmarha is él vagy élt már. Az állatokat természetesen örökbe is lehet fogadni, így érdemes nem csak támogatni, de akár meg is látogatni az állatotthont.

A Velőscsont legújabb videója közösségi összefogással készült, a szereplők örömmel álltak egy jó ügy mellé. A filmben több különböző területről érkező ismert ember szerepel - többek közt Kulcsár Edina, Szabó Péter, Gregor Bernadett, Jordán Adél vagy Peller Karesz -, akiket az állatok iránti szeretet köt össze. Többen saját kutyájukkal érkeztek a forgatásra, ahol arról meséltek, hogy állat tulajdonosként mi mindent tanulhat kedvencétől az ember. De az is kiderül a filmből, hogy mire fordítják a NOÉ Állatotthonban az 1%-os adományokat.

A NOÉ Állatotthon támogatási lehetőségeiről ezen a linken érhető el részletes tájékoztatás, az adószámuk pedig a következő: 18169696-1-42.

A Skipper nevet kapta, és azt leszámítva, hogy hat lábbal jött a világra, teljesen átlagos ebnek számít, a gazdáinak pedig eszük ágában sincs lemondani róla. Az orvosok szerint valódi csodának számít a kiskutya létezése.

Oldalak