Lúgosításra fel! Ez a 3 étel helyrehozza tested pH-értékét – Fogyasztásukkal csökkentheted szervezeted savasságát

Talán nem is gondolnád, de számtalan betegséget is megelőzhetsz azzal, ha helyrebillented véred pH-értékét.

Mennyit fogyasztasz ezekből az ételekből?

Vérünk normál pH-tartománya 7,35 és 7,45 közé esik, vagyis az az egészséges, ha kissé lúgos. Mindennapjainkban azonban sajnos sok olyan élelmiszert fogyasztunk, amelyek ezt az értéket teljesen felborítják, ezzel pedig elsavasítják a szervezetünket, aminek a későbbiekben olyan következményei lesznek, mint a csontritkulás, vesekő, izomsűrűség csökkenése, valamint ezek az ételek növeli a rák, illetve az egyéb komoly betegségek kialakulásának kockázatát is. Galériánkban 3 olyan ételt mutatunk, melyek nagyon sokat segítenek testünk lúgosításában!

Olíva: Az érett olajbogyó (6,00–7,50) nagyszerű forrása az E-vitaminnak és telítetlen zsírnak, amely természetes antioxidánsként szolgálhat, csökkentheti az elhízás esélyét, megakadályozhatja a vérrögképződést és kiküszöböli a vérben felhalmozódó felesleges koleszterint.
Kattints a további képekért!

Jobb, ha tudod: noha sok helyről hallani, hogy a léböjtkúrának köszönhetően csak úgy olvadnak a pluszkilók, a módszer valójában sokkal ártalmasabb, mint gondolnád.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Az biztos, hogy Gáspár Laci az X-Faktor idei évadában is fog kapni néhány elég erős beszólást.
Lifestyle
Bár az infláció mérséklődött, de azért vannak termékek, amiknek alaposan elszállt az ára. Ezekért szeptemberben jóval többet fogsz fizetni a magyar boltokban.
Lifestyle
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) új tanulmánya rávilágít: minél gyakrabban használja valaki a TikTokot, annál nehezebben fogja felismerni az álhíreket - írja a hatóság közleménye alapján...