Szerencsés lottónyertesek elbuktak egy 15, és egy 80 milliárd forintos nyereményt is

Az egyik lottónyereményért nem jelentkeztek, míg a másiknál egy ennél drámaibb gikszer ütött be.

Tengernyi pénz ment így jelképesen a „kukába”

Magyarországon is rengetegen adnak esélyt maguknak arra, hogy megnyerjék az Ötös, a Hatos, vagy éppen a Skandináv lottó főnyereményét. Sok szakértő, vagy éppen matematikus mindig elmondja, hogy ezzel tényleg csak egy kis reményt vesznek maguknak az emberek.

Például, hogy az Ötös lottó főnyereményét elvigye valaki, ahhoz 43 millió 949 ezer 268 szelvényt kellene feladnunk más-más kombinációkkal, hogy az egyik biztosan bejöjjön.

Az még nagyobb baj, ha valakinek bejön a dolog, de mégis veszni hagyja ezt a szerencsét. Nem olyan rég egy 44 millió dolláros, átszámítva mintegy 15 és fél milliárd forintos lottónyereményt hagyott veszni valaki az Egyesült Államokban. 180 napja lett volna jelentkezni, de ezt nem tette meg. Most már hiába lobogtatná a magasban a szelvényt, ez a vonat elment, a pénz nagy részét pedig a közoktatásnak adják majd.

A galériánkban azonban kiderül, hogy egy páros miképp bukott el 80 milliárd forintot.

Az egyetemista Rachel Kennedy és a barátja, Liam McCrohan közben Nagy-Britanniában hitte azt, hogy az övék a 80 milliárd forintos nyeremény. A 24.hu beszámolója szerint heteken át játszottak ugyanazokkal a számokkal, és az egyik sorsoláson meg is ütötték a telitalálatot.
Kattints a további képekért!

Az alig háromezres faluban élő nő egyedül talált el minden számot, aztán olyan bejelentést tett, ami még a polgármesterét is meghatotta.

Leadfotó: Szerencsejáték Zrt.

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Emma Watson újra szerelmes, egy intelligens és igazán sármos fiatalember rabolta el a színésznő szívét.
Sztárok
Bár sokan úgy gondolják, hogy György már a kezdetektől tudta, hogy egy napon ő foglalja majd el a trónt apja után, ez egyáltalán nem így van: a herceg viszonylag későn szembesült a rá váró...
Sztárok
A legendás karakterszínész Mads Mikkelsen fia a megszólalásig hasonlít a híres édesapjára, bár Carl Jacobsen nem használja ki ennek az előnyeit, ugyanis nem lett belőle sem színész, sem pedig modell...