A tudósok szerint a konyha legszennyezettebb tárgyai egyértelműen a fűszertároló tégelyek, hiszen ezen apró üvegek rendkívüli módon ki vannak téve a keresztszennyeződésnek, mivel sokszor például azután nyúlunk utánuk, hogy előtte a nyers húshoz ért a kezünk, amit nem mostunk meg, mielőtt a fűszeresben kezdtünk volna kutakodni. Éppen ezért tehát érdemes ezeket a tárolókat is minél gyakrabban antibakteriális kendővel, esetleg mosogatószeres, forró vizes ronggyal áttörölgetni.
3/3
Fotó: Pinterest
Video Kiemelkedő női teljesítmények, neves sztárvendégek - Hetedszer ünnepeltük az Inspiráló Nőket
A tudósok szerint a konyha legszennyezettebb tárgyai egyértelműen a fűszertároló tégelyek, hiszen ezen apró üvegek rendkívüli módon ki vannak téve a keresztszennyeződésnek, mivel sokszor például azután nyúlunk utánuk, hogy előtte a nyers húshoz ért a kezünk, amit nem mostunk meg, mielőtt a fűszeresben kezdtünk volna kutakodni. Éppen ezért tehát érdemes ezeket a tárolókat is minél gyakrabban antibakteriális kendővel, esetleg mosogatószeres, forró vizes ronggyal áttörölgetni.