Ha szeretnénk elkerülni a száraz, gumiszerű rántottát, és álmaink reggelijére vágyunk, olyanra, ami még egy étteremben is megállná a helyét, akkor a selymes textúra érdekében a tojáson, a són és a borson kívül bevethetünk még egy alapélelmiszert a hőn áhított végeredmény érdekében, méghozzá a tejet, hiszen az kellemesen krémessé és széppé varázsolja az ételt. De nem ez az egyetlen titkos hozzávaló, amit kipróbálhatunk.
1/4
Fotó: Pinterest
Video A Hegyi doktor Magyarországon: Interjú Hans Sigl-el
Ha szeretnénk elkerülni a száraz, gumiszerű rántottát, és álmaink reggelijére vágyunk, olyanra, ami még egy étteremben is megállná a helyét, akkor a selymes textúra érdekében a tojáson, a són és a borson kívül bevethetünk még egy alapélelmiszert a hőn áhított végeredmény érdekében, méghozzá a tejet, hiszen az kellemesen krémessé és széppé varázsolja az ételt. De nem ez az egyetlen titkos hozzávaló, amit kipróbálhatunk.