Ezzel a gyakorlattal láthatod saját aurádat - Mutatjuk, hogy mit jelent a színe

A metafizikai világ sokak számára ismeretlen terep, ám a gyerekek és az állatok sokkal jobban érzékelik az ebben zajló dolgokat, mint a felnőttek, hiszen jelentősen közelebbi a kapcsolatuk vele. Csupán 10 perc az egész!

Az energia, ami körbeölel

A kreativitás, az önzetlenség, a szeretet, a jó szándék, a képzelőerő, valamint a gyermeki naivitás eltűnése miatt, az idő múlásával - gyerekek esetében - ezek a képességek fokozatosan leépülnek, elvesznek. Újra megtanulhatjuk őket, ám ahhoz biztosan sokat kell dolgoznunk magunkon. Képességeinket olyan szintre is fejleszthetjük, hogy még az aura-olvasás is játszi könnyedséggel menni fog. Az aura tulajdonképpen a testet körbeölelő energiamező, mely különböző színekben pompázik és tulajdonságaidról, valami jelenlegi lelkiállapotodról árulkodik. Szabad szemmel állítólag ritkán látható, de nem lehetetlen. Mutatjuk a gyakorlatot és a színek különleges jelentését is!

A gyakorlat a következő:

  • állj egy fehér fal elé, ami előtt egy tükör van körül-belül 2 méter távolságra
  • nézz a tükörben mereven a fejed teteje fölé (mindenképp nappali fényben próbáld ki a gyakorlatot)
  • lazulj el teljesen és igyekezz kizárni a külvilágot
  • ha így nem észlelsz színeket, akkor kezdj el gyorsan, sokat pislogni

Az így megjelent színek jelentéseit:

SÁRGA - Magas intelligenciára, optimista életfelfogásra, nyitottságra, valamint kreativitásra utal. Akinek sárga az aurája az igen gyors és expresszív személyiség, azonban szeret halogatni, szétszórt és olykor felületes.

ZÖLD - Nagyon jó csapatjátékos vagy, minden döntésed megfontolod és állandó nyugalmat, stabilitást árasztasz. Nehezen zökkensz ki nyugalmi állapotodból és igen harmonikusak a kapcsolataid. Negatív tulajdonságod, hogy egy kicsit lassú vagy és kerülöd a konfliktusokar, melyek újabb viitákat szülnek.

Lapozz a részletekért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

  • 1
  • 2