7 félreérthetetlen jel - Ezt csinálja a kutyád, ha szeret téged

Apróságok, amik az érzelmeiről árulkodnak.

1. Szeret veled aludni

A kutyák falkában élő, gondolkodó állatok, így ha ölni tudnának azért, hogy társulhassanak hozzád délutáni vagy éjszakai pihenésed alatt, az azt jelenti, hogy téged is a falka tagjának tekintenek. Amikor tehát az arcodba csapó kutyaszuszogásra ébredsz, gondolj arra: nem csak te kezeled családtagként őt, hanem ő is téged.

2. Ide-oda mozgatja a szemöldökét, amikor rád néz

Ahogy az emberek, úgy a kutyák is képesek kimutatni érzelmeiket az arcjátékuk, különösen a szemöldökük segítségével. Egy 2013-as japán tanulmány során egy nagy sebességű kamerával vizsgálták, hogyan reagálnak a kutyák akkor, ha idegen lép be a szobába és akkor, ha a gazdájuk jelenik meg. Az eredmények azt mutatták, hogy míg előbbi esetben meg sem mozdult a szemöldökük, utóbbinál azonnal felemelkedett.

3. Odaviszi neked a játékait

Nemcsak az jelzi az irántad érzett szeretetét, ha játszani akar veled, hanem az is, ha köréd halmozza a játékait. Ez megint csak arra utal, hogy te vagy számára a főnök, számít a véleményed, és a kutya titkon reménykedik benne, hogy te is ugyanolyan örömmel használod majd az „ajándékokat”, ahogyan ő. Ami testvérek között azt jelenti, hogy addig dobálod neki a labdát, ameddig ő akarja.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Gifek: giphy.com

Oldalak

Címkék:

Szólj hozzá Te is!