Mi a küldetésed a Földön? A maja horoszkópod elárulja

Kíváncsi vagy rá, miért születtél erre a Földre, milyen küldetésed van a világban? Mutatjuk az ősi titkot.

Maja horoszkóp

Az ősi maják 13 különböző állatövi jegyet különböztettek meg, amik július 26-tól július 24-ig terjedtek. Július 25-e időn kívüli nap volt számukra, így aki ekkor született, minden jegy legjobb tulajdonságát birtokolhatta. Mindig is kíváncsi voltál arra, hogy mi értelme van az életednek, miért születtél a Földre? A maja horoszkópod most választ adhat a kérdésedre!

Denevér (július 26. – augusztus 22.)

A denevérek nagyon erős karakterek, ami már egészen fiatal korukban megmutatkozik, például abban, hogy jócskán van önbizalmuk. Kiválóan alkalmasak vezető pozíciók betöltésére, mivel jó problémamegoldó képességgel rendelkeznek. Mindig olyan munkakört töltenek be, ami nagy felelősséggel jár; magas rangú politikusoknak, cégvezetőknek segítenek, főként gazdasági feladatokban. A párkapcsolataiban liberális jellem a denevér, erős védelmezője a családnak és az otthonnak.

Küldetésed

A képességed, hogy az embereket mindenkinél jobban tudod terelni, vezetni, irányítani, mint egy okos próféta, a küldetésed kulcsa: próbálj meg minél jobban hatni másokra a jövőben, próbálj egy cél, egy irány felé terelni egy csoportot és ne add fel akkor sem, ha nehézségekbe ütközöl. Számítanak rád!

Skorpió (augusztus 23. – szeptember 19.)

Nagyon fontosak számodra a hagyományok, a tradíciók és hihetetlenül kötődsz ahhoz a helyhez, ahol születtél, vagy ahhoz, amit az otthonodnak érzel. Azt tetteted, hogy megvan benned a mentális nagyság, hogy minden témában otthonosan mozogj, pedig ez csak egy páncél a támadások ellen: sok a bizonytalanság benned. Az ügyvéd, a titkárnő és az asszisztens munkája való a leginkább neked; a párkapcsolatokban kissé birtokló és féltékeny vagy, nem igazán tudsz felülkerekedni azokon a sérelmeken, amiket a szeretteid okozhatnak neked.

Küldetésed

Azért születtél a Földre, hogy a saját példádon megtanítsd másoknak, hogyan kell levetkőzni a kemény, külső, védekezésül szolgáló páncélt, hogyan kell felülemelkedni a sérelmeken, hogyan kell ellazulni és megnyílni. Légy bátor és lépj rá a szükséges útra!

Maja szobor horoszkóp ősi

Szarvas (szeptember 20. – október 17.)

Ha szarvas vagy, akkor te születtél a legnagyobb szívvel a maja horoszkóp szerint – és itt nem a méretére gondolunk, hanem arra, hogy borzasztó mélyen érzel. Nagyon tudsz szeretni, imádod a harmóniát és a békét. Talán ez az oka annak, hogy a művészi munkák állnak hozzád a legközelebb: kiváló festő, szobrász vagy rajztanár lenne belőled. Romantikus és gyengéd szerető vagy, ha egyszer szerelembe esel, akkor képes vagy elhinni, hogy megtaláltad az igazit. Az érzékenységed azért néha túlzó, úgyhogy ezen dolgoznod kell még.

Küldetésed

A küldetésed ezen a bolygón az, hogy a szeretet erejét hirdesd az emberek között, és minél többeket meggyőzz arról, hogy a kedvesség, a bizalom és a hit nem idejétmúlt, hanem a legértékesebb tulajdonságok közé tartoznak.

Bagoly (október 18. – november 14.)

A baglyok nagyon intuitív és társaságkedvelő emberek, akik legalább annyira szeretnek a középpontban lenni, mint amennyire szeretnek a spirituális témákban elmerülni, és belülre, a lelki dolgokra koncentrálni. Időről-időre elvarázsol az ezotéria különös világa, ráadásul szimpatizálsz az alternatív gyógyászattal is. Imádsz a természetben lenni, hatalmas sétákat tenni a fák lombjai alatt és gondolkodni. Remek farmer, biológus vagy asztrológus lenne belőled. Akit szeretsz, amellett a végsőkig kiállsz és nagy pártolója vagy a házasságnak.

Küldetésed

A bagoly azért születetett erre a világra, hogy a természet erejét és szükségességét hirdesse, és rávezesse az embereket, hogy abban is bízzanak, amire nem mindig van kézzelfogható magyarázat. A spiritualitás katonájaként nagy feladat sikere áll vagy bukik rajtad: vigyázz, hogy ne veszítsd el a hited!

Páva (november 15. – december 12.)

A páva hiú, igényes önmagára, és nagyon fontosak számára a külsőségek. Ha te is páva vagy, akkor semmi gondod nincs azzal, ha ki kell állnod az emberek elé és előadást kell tartanod, esetleg táncolnod, énekelned, szórakoztatnod kell. Pontosan tudod, hogyan kell megragadnod a közönséged figyelmét. Szeretsz szeretni és szeretve lenni, mert érzed, hogy emiatt fontos vagy. A szerénységet hírből sem ismered, a bizonytalanságot és a félelmet sem, ám néha nem árt, ha kicsit visszafogottabban viselkedsz.

Küldetésed

Mivel a pávák nagyon értenek ahhoz, hogyan „tálalják” magukat, céljuk lehet a bátorság, az egészséges önbizalom terjesztése, az emberek ösztönzése. Soha ne hagyd, hogy a kelleténél jobban visszafogjanak, mert minden társaságba kell egy olyan valaki, aki képes játékos módon megragadni a többiek figyelmét.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotók: 123rf.com

Oldalak