A só ebben az egyenletben szintén fontos szereplő. Nemcsak ízesít, hanem elősegíti az egyenletes hőeloszlást, így a burgonya nemcsak szép formájú marad, hanem belül is tökéletesen megfő. A mennyiségek minimálisak: egy-két evőkanál friss citromlé és egy teáskanál só elegendő egy fazék vízhez. A citrom savassága nem érződik az ételben, így ez a trükk bármilyen receptnél alkalmazható, legyen szó akár rakott krumpliról, főzelékről vagy salátáról. A végeredmény pedig látványos: szabályos, egyben maradt krumplidarabok, tökéletes állag, és tiszta, szép főzővíz.
3/3
Fotó: Pinterest
Video Horányi Juli, Tóth Vera, Mihályfi Luca: Tényleg nehezebb nőként a zeneiparban?
A só ebben az egyenletben szintén fontos szereplő. Nemcsak ízesít, hanem elősegíti az egyenletes hőeloszlást, így a burgonya nemcsak szép formájú marad, hanem belül is tökéletesen megfő. A mennyiségek minimálisak: egy-két evőkanál friss citromlé és egy teáskanál só elegendő egy fazék vízhez. A citrom savassága nem érződik az ételben, így ez a trükk bármilyen receptnél alkalmazható, legyen szó akár rakott krumpliról, főzelékről vagy salátáról. A végeredmény pedig látványos: szabályos, egyben maradt krumplidarabok, tökéletes állag, és tiszta, szép főzővíz.