Lifestyle

Erre a 3 másodperces szabályra esküsznek a koreai nők: kiderült, mitől olyan tökéletes és ragyogó a bőrük

Egy rövid, de annál hatékonyabb hidratálótrükk a koreai nők titka – mint kiderült, ennek köszönhetik hibátlan, ragyogó és ráncmentes bőrüket.

Megéri ellesni a trükkjeiket

A koreai nők bőrápolási rutinja messze földön híres, így nem meglepő, hogy szépségápolási termékeik is világszerte óriási elismerésnek örvendenek, és kivívták helyüket a boltok polcain. A K-Beauty néven is ismert kozmetikumok, szérumok és krémek a keleti hagyományok és a modern tudományos kutatások ötvözéséből születtek, és olyan különleges összetevőket tartalmaznak, mint például a ginzeng, a csiganyál vagy épp a zöld tea kivonat, melyek köztudottan hidratálják, táplálják és fiatalítják a bőrt. Igen ám, de mint tudjuk, még a legjobb, legdrágább kenceficék sem érnek sokat, ha nincsenek beépítve egy megfelelő bőrápolási rutinba. Nos, a gyönyörű koreai nők ennek is nagy mesterei, egyik kedvencük pedig a három másodperces szabály, amit minden nőnek megéri kipróbálni, hiszen hihetetlen eredményeket tapasztalhatunk alkalmazásával bőrünk tekintetében. Galériánkban eláruljuk, miről is van szó pontosan!

A koreai nők ragyogó bőrét tehát nem csupán a bőrápoló termékek adják, hanem az általuk követett rutin, mely általában 10 lépésből áll, egyik eleme pedig a három másodperces hidratálás aranyszabálya, melynek lényege igen egyszerű.
Kattints a további képekért!

Egy világszintű felmérés 3 fő szempont alapján listázza évről évre a nők számára legjobbnak titulált országokat. Mutatjuk a tavalyi top 10-et, de azt is eláruljuk, hazánk hányadik helyen végzett.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Lifestyle
Egészség
Az utóbbi évtizedekben egyre több bizonyíték mutat rá, hogy a környezetünkben található vegyi anyagok, az úgynevezett endokrin környezetszennyezők, komolyan veszélyeztetik testünk hormonális...
Egészség
Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok - erről beszélgetett Áder János volt államfő Kurucz Kornélia biológussal, a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karának adjunktusával a...
Egészség
Ahogyan a Mirror is írja, van egy olyan állapot, melynek komoly egészségügyi következményei is lehetnek, márpedig sajnálatos módon rengeteg ember tapasztalja meg ezt a dolgot élete során.