Nem könnyű kikapcsolnod? Így töltheted igazán hasznosan az "énidődet"

Az "énidő" mára nagyon divatos fogalommá vált, de hogy miként valósítható meg a gyakorlatban, az sokszor okoz fejtörést. Sokszor hajlamosak vagyunk ugyanis világmegváltó dolgokban gondolkodni, miközben előttünk a kézenfekvő megoldás. (x)

Csak 10 perc reggelente, és jól indul a nap

Végérvényesen megérkezett a jó idő és a sötét reggeleket is felváltotta a napsütés és a madárcsicsergés. Így már nemcsak a hétvégéket, hanem a hétköznap reggeleket is kellemessé tehetjük a teraszon, kertben, vagy legalábbis egy tágra nyitott ablak előtt elkortyolt kávéval. Csak tíz perc magunkra szánt idő, és mindjárt más színben látjuk a világot!

Az olvasás mindig kikapcsol

De mi van akkor, ha kedvenc időtöltésünk, ami igazán kikapcsolna, túl költséges vagy nehezen elérhető, vagy mindkettő együtt? Arról nem is beszélve, hogy a hétköznapi hajtásban már szinte el is felejtettük, hogyan is kellene kikapcsolódni. A megoldás: OLVASSUNK! Pontosabban olvassunk ÚJSÁGOT: magazint, hírlapot, napilapot, hetilapot, havilapot, képeslapot, színes lapot, tudományos lapot, vicclapot, sportújságot, kertes újságot - kinek hogy tetszik!

Elérhető és megfizethető, ráadásul a hétköznapokat is megszínesíti, például a már említett reggeli kávé kísérőjeként. Vagy este munka után, esetleg buli vagy az esti vacsorafőzés, leckekikérdezés-altatás kombó előtt, csak hogy felszívjuk magunkat egy kicsit! De nem ám a neten, a monitorra meredve, ami a szemet öli, hanem a kanapénk kényelmébe süppedve, csendben, lapozgatva.

Kellemeset a hasznossal

Úri huncutság! - mondják sokan csípőből, hiszen kinek is lenne ideje, kedve, ereje a reggeli rohanásban még cipőt is húzni csak azért, hogy elbaktasson az újságoshoz az aznapi betevő olvasnivalójáért, hogy aztán majd 10 percet lapozgathasson? A jó hír az, hogy mindehhez még cipőt sem kell húzni. Sőt, egyáltalán ki sem kell mozdulnunk otthonról, ha kedvenc lapunkat előfizetjük.

Hogy hol? Például a posta webshopjában, ahol számos magazint szuper kedvezményekkel rendelhetünk meg. Vagy a postán, ha arra járunk. Vagy a kézbesítőnél, ha épp összetalálkozunk vele. A lényeg, hogy a lap onnantól kezdve "házhoz jön", mindig pontosan, sőt, sok esetben még előbb is, mint ahogyan a standokon megjelenne. Ha még azt is figyelembe vesszük, hogy a Postánál az előfizetéssel most az 1 millió forintnyi össznyeremény egyike is megnyerhető, nem is kérdés, mi a tuti megoldás!

Az énidő mindenkinek jár, neked is, töltsd minél tartalmasabban! Lapozz velünk a tavaszra!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!