Lifestyle

Kiderült: ebben a hónapban születnek a legsikeresebb és leggazdagabb emberek

Úgy látszik, tényleg nem mindegy, mikor születünk.

Ilyenkor születnek a sikeres emberek

Ha választhatnál, te mikorra tennéd a szülinapod? Talán nincs olyan ember, aki erre nem egy nyári vagy tavaszi hónapot vágna rá, hiszen ki szeret mínusz 5 fokban ünnepelni? Pedig van ám valami jó is abban, ha valaki a hűvösebb hónapok egyikén látja meg a napvilágot, ugyanis a Journal of Sciences folyóiratban publikált tanulmány bebizonyította, hogy ezek az emberek nagyobb valószínűséggel válnak sikeressé, mint a más hónapokban születettek. Na de pontosan melyik ez a két hónap? Részletek a galériában!

A tanulmányban 100, rendkívül eltérő hátterű híresség születési adatait vizsgálták meg, köztük politikusokat, természettudósokat, társadalomtudósokat, írókat, szociális munkásokat, humanitáriusokat, üzletembereket, sportikonokat, énekeseket, színészeket, színésznőket stb. Véletlenszerűen választották ki őket.
Kattints a további képekért!

Ő lesz a legsikeresebb az elkövetkezendő pár hónapban. Vajon te is ebben a csillagjegyben születtél?

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A madarak és fák napja alkalmából a természet szeretetéről beszélgettek a Duna népszerű beszélgetőműsora, a Ridikül vendégei. Oszter Alexandra arról mesélt, bár fiatalként a városi nyüzsgés éltette,...
Egészség
Napi két liter folyadékok kellene az embernek innia minimum, hogy kiszolgálja a szervezete igényeit - most egy nem mindennapi kutatás világít rá, mennyire nem mindegy, mit iszunk.
Sztárok
Valahányszor eszünkbe jut, hogy Goldie Hawn lassan már a nyolcadik X-hez közelít, el sem akarjuk hinni, ami nem meglepő, hiszen a Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő még mindig remek formában....