Keresztneved alapján ezt vonzod be az életedbe a numerológia szerint

Milyen betűk vannak a nevedben?

Számok és betűk világa

Mi a keresztneved? Betűi árulkodóbbak, mint gondolnád, sőt elárulhatják azt is, hogy mi a jövőbeli küldetésed, milyen személyiség vagy. Írd le a neved betűi pl. E R I K A, majd a galériánkat lapozd fel, és nézd meg, hogy az egyes betűkhöz milyen érték tartozik és add össze a számokat addig, amíg egyjegyűt nem kapsz. Ha ez kész, akkor itt megtalálod küldetésed.

Küldetés:

1. Nagyon alázatos és tisztességtudó vagy, olyan ember, aki átveszi mások terheit.

2. A gyakorlatiasságod és a percizitásodban rejlik a jövőd kulcsa, ezt a maximalitást soha ne engedd ki a kezeid közül.

3. Bárhogy is alakuljon a jövőd mindig támaszkodj a családod szeretetére, mert ők a legnagyobb bajban is fogják majd a kezeidet.

4. A félelem rossz tanácsadó! Sajnos rengeteg benned a frusztráció és a nyugtalanság, így fontos, hogy ezeket az érzéseket elengedd, vagy átengedd magad, hogy felszámolhass velük.

5. Nagyon erős a kommunikációs készséged, így ezzel könnyedén tudod manipulálni az embereket, akik úgy ugrálnak, ahogyan te csettintesz.

6. A boldogságod kulcsa a szabadságban rejlik. Olyan társat kell találnod, aki hagyja, hogy kinyisd a szárnyaidat.

7. A múlt visszahúz, a jövő stresszel és szorongást okoz. Próbálj meg a jelenre fókuszálni, hogy jobb és jobb lehess.

8. A gondolkodás, a gondolatokba merülés igazán fontos számodra, így néha hagyj magadnak egy kis időt, hogy egyedül lehess.

9. Ez a szám a lelki felemelkedést és békét mutatja. Ha ez jött ki, akkor te nagyon magas érzelmi intelligenciával rendelkezel, ami a jövőben kimagasló teljesítményt eredményezhet.

A, J, S - 1 C, L, U, Ü - 2 E, É, N, W - 3
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak