Lifestyle

Hetekig kellemes illat lengi majd be a fürdőszobát, ha ezt csinálod: az összes szagnak búcsút inthetsz egy filléres trükknek hála

Egy TikTok-on nagy népszerűségnek örvendő takarító, Donna Mendoza elárulta, mit tehetnek a háziasszonyok annak érdekében, hogy akár heteken át tartó frissesség és jó illat lepje be a fürdőszobát, legyen bármilyen nagy is a helyiség.

Nem kell vagyonokat költened az illatosítókra

Számos oka lehet annak, hogy a fürdőszobát kellemetlen szagok árasztják el: az egyik legrosszabb, ami a helyiségben történhet, hogy a folyamatos párának és nedves levegőnek „hála” felüti a fejét a penész, de az eldugult lefolyók is szerepet játszhatnak abban, hogy bármivel is próbálkozunk, a fürdő sosem marad tartósan illatos. Donna Mendoza hivatásos takarító szerint azonban van egy megfizethető megoldás erre a problémára is, a hatékony fegyver pedig szinte minden háztartásban már alapból megtalálható, így költenünk sem kell rá külön, mint ahogyan azt a méregdrága illatosítók esetén tennénk. Donna azt ígéri, ezzel a lifehackkel heteken át tartó frissesség és jó illat lengi majd be a fürdőszobát, így mindenképpen megéri kipróbálni – annyit már most elárulhatunk, hogy nem a citromról, a szódabikarbónáról vagy épp az ecetről van szó, mint sok más trükk esetén. Galériánkban megtalálsz minden részletet!

A fürdőszobából áradó kellemetlen szagokért sok esetben a lefolyók, valamint maga a WC a felelős, így Donna szerint az utóbbinál kell kezdeni a probléma kiirtását, ehhez pedig van is egy egyszerű, olcsó, mégis hatékony trükkje.
Kattints a további képekért!

Bár néha lehetetlen feladatnak tűnik eltávolítani a gazt a járda széléről és a térkövek közül, szerencsére van egy trükk, amivel pillanatok alatt megszabadulhatunk a kártékony növényektől!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Lifestyle
Lifestyle
Ez a fantasztikus ízű növény jól jöhet, ha elfogy otthon a Vegeta vagy a Delikát, ugyanis egy az egyben olyan aromát csempész majd az ételbe főzés közben, mintha a boltban vásárolt ételízesítők...
Lifestyle
A fagyasztó az egyik legzseniálisabb konyhai gép, amibe szinte bármit bedobhatunk – ám a sajtok esetében ezt már nem lehet ennyire konkrétan kijelenti, ugyanis nem mindegyik fajta alkalmas arra, hogy...
Sztárok
Az olyan sztárokat, mint Sir Elton John, Lionel Messi és Jennifer Aniston oroszbarát idézettel ábrázolták az interneten. Természetesen a hírességek sosem állítottak ilyet.