Lifestyle

Nem mindegy mikor iszod - ezért ne fogyassz soha étkezés után kávét

Mi se tudnánk elképzelni az életünket kávé nélkül, de nagyon nem mindegy, mikor fogyasztjuk el azt a csésze folyékony energiát.

Egy jó cappuccino ebéd után? Ki van zárva

Te is abba a típusba tartozol, aki a főétkezéseket mindig kávéval zárja? Akkor van egy rossz hírünk számodra. Hiába van szükséged egy jó erős presszóra ebéd után, hogy aztán pörögj a munkaidő végéig, ezzel akár haza is vághatod az egészségedet. 4 okot is mondunk, hogy miért változtass ezen a szokáson. De abban is segítünk, hogy mikor érdemes meginni a napi kávé adagot, hogy az pont időben fejtse ki jótékony hatását. Kattints a galériára!

Kiszáríthatja a bőrödet – Ha közvetlenül étkezés után fogyasztod a kávét, a szervezet nem kapja meg az ételből bevitt tápanyagok egészét, sőt, akár 80 százalékkal csökkentheti a vas felszívódását, ez pedig különösen a bőrödön lesz tapasztalható. Sápadtabbá és szárazabbá válhat, így a ráncok is sokkal láthatóbbak lesznek.
Kattints a további képekért!

Ha nap mint nap megiszunk egy csészével, egy idő után egyre többre van belőle szükségünk. De mi történik, ha teljesen abbahagyjuk a kávé fogyasztását?

Leadfotó: 123rf.com, Forrás: brightside.me

Oldalak

Lifestyle