Azt hittem végre alakul valami, erre elvitték a rendőrök

Amilyen pesszimista tudok lenni néha sejtettem, hogy valami biztosan félremegy, de arra azért még én sem számítottam, hogy a közel 10 órás randiból 4 és felet a rendőrségen fogunk tölteni. Következzen életem legdurvább kimenetelű randevúja.

#katapult - Sikeres kudarcaim tárháza

A Katapult nem más, mint: érzések, történetek, benyomások a nagyvilágról. Tipikusan az az ember vagyok, akivel mindig történik valami. Legyen szó durván félresikerült első randikról, random külföldre költözésekről, szakmaváltásokról, lelki traumákról… minden, amit itt olvasol tényleg megtörtént.

A Femcafe social media managereként én festem rózsaszínre az olvasók álmait, ez a fórum viszont a könyörtelen valóságot mutatja be. Mert erről is beszélnünk kell.

Van egy jó sztorid, amit megosztanál a nagyvilággal? Szívesen segítek benne. Küldd el a hosszu.kata@femcafe.hu címre, akár névvel, akár név nélkül és beszélgessünk!

A szerző: Hosszú Kata

Fél év után tértem haza Angliából

Életem első komoly kapcsolata olyan szinten rossz véget ért, hogy még az országot is elhagytam fél évre. Tudom, ez elég drámaian hangzik, de voltam vagy 20 éves, szóval úgy is éltem meg. Az volt a nagy szerencsém, hogy a kedvenc unokanővérem kint él és befogadott, amíg összekapartam magamat, így hat hónap után újult erővel tértem haza és vetettem bele magam az ismerkedés titokzatos világába. Egy lazának induló szombat este úgy döntöttünk két barátnőmmel, hogy nyakunkba vesszük a várost, végül egy koncerten kötöttünk ki. Csatlakozott hozzánk két jóképű haverjuk is, akiket én nem ismertem korábbról. Az egyikük rögtön felkeltette az érdeklődésemet, és mint kiderült, én sem voltam közömbös neki. Beszélgettünk, iszogattunk, táncoltunk, jól éreztük magunkat… ahogy az lenni szokott.

Fiatalok buliznak éjszaka klubban

Halványrózsaszín köd

Viszonylag hamar kettesben is maradtunk és legnagyobb meglepetésemre mielőtt közeledni kezdett volna, feltette a nagy kérdést. Igen, jól olvasod: megkérdezte, hogy megcsókolhat-e! Mivel tudjuk, hogy nekem ezzel a topikkal kapcsolatban voltak már extrém rossz tapasztalataim, kifejezetten jól esett, hogy kvázi engedélyt kért. Úgy gondolom, ez lenne egyébként a normális hozzáállás. Persze vannak olyan szituációk, ahol fel tudod mérni, hogy a másik fél benne lenne-e a dologban, de azzal sosem lőhetsz mellé, ha rákérdezel. Szóval megvolt az első csók… aztán a második, harmadik és szinte már el is felejtettem, hogy pár órával korábban találkoztunk életünkben először. Egyszer-kétszer még összefutottunk a többiekkel, akik helyeslő pillantásokkal jelezték, hogy örülnek nekünk. Hát még én, hogy örültem. Olyan igazi rózsaszín köd pillanat azért nem volt, ami valószínűleg a korábbi negatív tapasztalataimnak köszönhető, tehát végig ott volt bennem a kérdés, hogy mikor, hogyan és miért fog elromlani az egész. Arra, ami végül történt még én sem számítottam.

Fiatal pár csókolózik a klubban éjszaka

Lapozz a folytatásért!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

  • 1
  • 2