Lifestyle

Karácsonyi könyvajánló: 15 kötet, mellyel nem lőhetsz mellé!

Az olvasás mindig nagyszerű időtöltés, a tél beköszöntével viszont semmihez sem fogható élményt nyújt egy jó könyv társaságában bekuckózni egy meleg takaróval és egy bögre forró csokoládéval. Ez csak egy a millió ok közül, amiért a könyv tökéletes ajándék lehet szeretteink számára.

Karácsonyi könyvajánló

Olykor igazán nagy fejtörést okozhat, mivel is lepjük meg családtagjainkat, barátainkat, vagy éppen szerelmünket karácsonykor. Sokkal könnyebb a dolgunk, ha éppen egy olvasni szerető személynek keresünk ajándékot, hiszen rengeteg meghitt, izgalmas vagy éppen hasznos, edukáló kötet közül válogathatunk. Ha szükséged van egy kis segítségre, most tökéletes helyen jársz, ugyanis ebben a cikkben útmutatást adunk és olyan könyvek világába kalauzolunk el, melyek amellett, hogy szórakoztató időtöltést kínálnak, egyedi történeteikkel és mély mondanivalójukkal tökéletes kellékei a bekuckózós, téli estéknek. Nézd meg a galériát, olyan új köteteket gyűjtöttünk most össze, melyeknek határozottan ott a helyük a fa alatt!

Kiss Edina: Szólamok a szívkamrából (Kiadó: Publicity Aim) Kiss Edina harmadik novelláskötetében egy újabb lenyűgöző utazásra invitálja olvasóit. Novelláiban megmutatkoznak az emberi psziché legrejtettebb zugai, miközben érzékenyen ábrázolja az élet viharait és szépségeit egyaránt. Ahogyan az előző köteteiben, úgy a szavai ezúttal is elvarázsolnak minket, hogy a karakterekkel együtt éljük át a női létezés minden színét és hangját. A Szólamok a szívkamrából azokhoz az olvasókhoz szól, akik mernek mélyre ásni és nem félnek kérdezni. Ideje újra kikapcsolódni Kiss Edina 9 legfrissebb novellájával.
Kattints a további képekért!

Még ha nem is mindig hiszünk bennük, azért imádjuk a jóslatokat. Kíváncsi vagy mire számíthatsz idén karácsonykor? Most kiderül!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Az egészséges és gyönyörű haj megőrzése szempontjából nagyon fontos, hogy megfelelő hajbalzsamot használjunk, emellett viszont az sem mindegy, hogyan is használod az adott terméket.
Fashion&Beauty
Nem mindegy, hogy milyen ruhákban és kiegészítőkben indulsz útnak a következő nyaralásodra.
Lifestyle
A Rákkal rossz híreket közölhetnek telefonon. Napi horoszkóp!