10 szuper karácsonyi film, amit nem ismersz, pedig kellene

Ha unod a Reszkessetek betörőket.

Szerelem a végzeten (2001)

Jonathan (John Cusack) és Sara egy ünnepi vásáron találkoznak. Mindketten idegenek New York-ban. Azonnal egymásba szeretnek érezve a sorsszerű találkozás varázsát. Csakhogy mindketten kapcsolatban vannak. Azzal válnak el, ha tényleg egymásnak teremtette őket a sors, akkor megtalálják egymást. Pár évvel később gyökeresen megváltozik az életük és házasodni készülnek, de nem egymással. Aztán valahogy a sors közbelép, és mindent elkövet azért, hogy a két fél egymásra találjon. Igazi romantikus, de nem csöpögős film a sorsról és a szerelemről.

Udvarlót karácsonyra (2004)

Holly kislánykorában a Nagy Ő-t kérte karácsonyra. De felnőttként már nem hogy vágya teljesülésében, de az ünnepekben és az ígéretekben sem hisz már. Pár nappal a 20 évvel ezelőtti kérés évfordulója után beállít hozzá Doug, a jóképű ügyvéd, mint a Mikulás ajándéka. Persze Holly nyomban beleszeret, de a bimbózó szerelemnek keresztbe tesz a régi nagy szerelmének, Tednek a felbukkanása, aki megkéri a kezét.

Túlélni a Karácsonyt (2004)

A milliomos Drew Latham (Ben Affleck) bérel magának egy családot az ünnepekre, mert elege lesz abból, hogy mindig egyedül tölti az ünnepeket. Persze elszabadul a pokol: Drew a sírba kergeti a családot a bosszantó kívánságaival. Közben beállít a család különélő lánya (Christina Applegate), akivel természetesen Drew szépen össze is melegszik…

Karácsonyi fények (2007)

A film egy fiatal és tehetséges festőről, Thomas Kinkade-ről (Jared Padalecki) szól, aki bontogatja szárnyait. Míg végül a legnagyobb inspirációja nem más lesz, minthogy megmentse családját és otthonát. Egykettőre szerez is magának megbízást, és hamarosan mindenki leborul a tehetsége előtt. A csoda pedig megtörténik...Gyönyörű és elgondolkodtató film a családról, a szeretetről, a csodákról és az álmok megvalósulásáról.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Videók: youtube.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!