Lifestyle

Háziállatot tartasz a lakásban? Ezzel a filléres trükkel könnyedén távol tarthatod kiskedvencedet a karácsonyfától!

A karácsonyi díszek a fán igencsak vonzók lehetnek kiskedvenceink számára, aminek gyakran az a vége, hogy felborul a fa és veszélybe kerülnek az ajándékok is – a jó hír, hogy van mód arra, hogy idén ez ne ismétlődjön meg.

Viszlát, összetört díszek és felborult fa!

Az ünnepi időszak elengedhetetlen kellékei a különböző díszek, a szépen feldíszített karácsonyfa, na meg persze a szemkápráztató égősorok. Igen ám, de aki évek óta tart a lakásban háziállatot, az pontosan tudja, hogy miképpen reagálnak olykor a macskák vagy a kutyák ezekre a csecsebecsékre és magára a fára: vannak kiskedvencek, akik csak körbe szimatolják és megszaglásszák a karácsonyfát, de akadnak olyan szemtelenebbek is, akik nem riadnak vissza attól sem, hogy lendületből felugorjanak vagy felmásszanak a szépen feldíszített fenyőre. Ennek eredményét pedig mindannyian jól ismerjük már: a díszek leesnek és összetörnek, a fa pedig fel is borulhat, amitől az alatta lévő ajándékok tönkremehetnek. Úgy tűnik tehát, hogy lehetetlen megszelídíteni szőrös pajtásainkat ilyenkor, akik hozzánk hasonlóan szintén ünnepi lázba kerülnek a fenyő látványától, ám szerencsére ez nem igaz, ugyanis vannak bizonyos módszerek arra, hogy megvédjük a fát háziállatainktól, és elhárítsuk a veszélyt, ami mind a cicákra és kutyusokra, mind pedig ránk nézve is jó hír.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!
Lifestyle
A Szűz a szerelmével egy következő szintre lép vagy szakítanak a hónapban. Íme, az áprilisi előrejelzésünk!