Júniusi pénzhoroszkóp: Pénz formájában jöhet vissza a befektetett energia

Extra pénzre számíthatsz vagy inkább spórolnod kell majd júniusban? Olvasd el havi pénzhoroszkópodat, hogy megtudd a választ!

Kos:
III.21. - IV. 20.

Hallgass nagyon jó megérzéseidre, melyek a pénzügyi dolgaidat is fellendítik! Szükséged van a bőséges bevételre, hisz ezer a kiadás, talán nem is tudod, hol csökkentsd igényeidet - a divatnál, otthonodnál, különleges vágyaidnál - avagy ne most ruházz be egy nagyobb projektbe, mely bizony eléggé pénznyelőnek tűnik. Találd meg az egyensúlyt, mely nem is lehetetlen! Angyalaid ott vannak a háttérben, súgnak ezerrel, hozzák vissza az előző életekben másoknak adott segítséged, akár milliók formájában.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Bika:
IV.21. - V.20.

Akármennyire stabilnak érzed magad, tudod határaidat, érzed mások gondolatát – mégis előfordulhat, hogy becsapnak, megvezetnek, egy vásárlásodban csalódsz, hagyod magad olyanra rábeszélni, amit talán soha nem is vennél meg. Könnyen lehet, hogy vágyaid, álmaid a ludasak mindezért, melyeket egy nagy szerelem vagy egy kisbaba érkezése is gerjeszthet, avagy csak egyszerűen nagyobb gyerekeid iránti csodálatod vezet tévútra, ahol az apró részletekre nem figyelsz, s azt látod, nincs már a számládon semmi.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Ikrek:
V.21. - VI.21.

Talán előző életekből érkező segítések mentenek meg attól, hogy a pénzügyi vonalon is olyan káosz legyen, mint ami most benned található. Próbálj meg figyelni, tudatosan éber lenni! Igen, ez most nem könnyű, hisz egy csalódás maga alá temethet, s könnyeid fátylán át nehéz tisztán látni. Talán csak egy elképzelésedet kell elengedned, meghaladnod, mely távol áll a valóságtól, s váltja ki belőled az önsajnálatot, a figyelmetlenséget. Írd le álmaidat, még az is lehet, hogy a lottó ötös számait mutatják meg angyalaid!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Rák:
VI.22. - VII.22.

Különleges vágyaid megkövetelik, hogy pénzügyeidre odafigyelj, hisz nem mindennapi voltuk miatt nem kevés összegbe kerülnek, amit elő kell teremteni. Mindennek a hátterében nagy szabadságvágyad, a régi meghaladásának érzése is állhat - mely hatalmas mozgatóerő - lendületeddel talán még a Földet is körbe tudnád futni. A mindig jó megérzéseidre most nem biztos, hogy hallgatnod kell, lehet köztük olyan, mely csak annak látszik, ám becsapós, így nem marad más hátra, mint ébernek lenni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!