Lifestyle

Japán kockateszt: 5 kérdés, ami segít szembenézni önmagaddal - vállalod?

A japán kockatesztet pszichológusok fejlesztették ki 2000-ben: ez az egyik legjobb személyiségteszt, amely a tudatalattid rejtett információit igyekszik előhívni. Adsz neki egy esélyt?

Gondolj egy sivatagra, ami olyan kihalt, amilyen csak lehet

  • Van benne egy kocka. Írd le, hogy néz ki! Milyen színű, méretű? Mozog, lebeg, vagy bele van süllyedve a földbe?
  • Meglátsz egy létrát is. Írd le a külsejét! Kicsi, nagy, miből készült, hol van a kockához képest?
  • A sivatagban találsz egy lovat is. Írd le az állatot! A legfontosabbak: milyen messze van tőled, és mit csinál? Ha mozog, merre mozog? Milyen színű és méretű?
  • Most képzelj el virágokat a sivatagban! Hány van belőlük? Hol nőnek? A kockához, a létrához és a lóhoz képest hol vannak?
  • Hirtelen homokvihar támad. Erős vagy csak gyenge? Milyen messze van tőled? Milyen hatással van a kockára, a létrára, a lóra és a virágokra?

Ha minden kérdésre tudod a választ, ha előtted van a kép a sivatagról, akkor lapozd fel a galériát, jön a lélekelemzés!

A kocka téged jelképez Ha nagy, akkor egy magabiztos, kemény ember vagy, aki jó vezető és remek döntéseket hoz. Ha kicsi, akkor visszahúzódó és félénk vagy, kerülöd a vitákat, és szereted, ha észrevétlen tudsz maradni. Ha bele van süllyedve a homokba, akkor mindig jól átgondolod a döntéseidet. Ha abszolút nincs betemetve, akkor szilárdan, két lábbal állsz a földön, és pontosan tudod, mit akarsz az élettől. Ha mozog, akkor különc vagy, aki mindig másképp és nagyobb perspektívában gondolkodik; rosszul vagy a sztereotípiáktól. Ha lebeg, akkor művészi a személyiséged, nagyon egyedi ötleteid vannak, kreativitásod határtalan. Ha üreges belül, akkor a világhoz való hozzáállásod még kiforratlan, és folyamatosan változik. Ha tömör, akkor kész és kialakult személyiséged van, és nagyon nehéz befolyásolni.
Kattints a további képekért!

A pszichológusok dolga a hallgatás és a kérdezés, de most kivételt tettek és összeszedték azokat a dolgokat, amiket mindenképp érdemes tudnunk, mielőtt a segítségüket kérjük.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Lifestyle
Ez a fantasztikus ízű növény jól jöhet, ha elfogy otthon a Vegeta vagy a Delikát, ugyanis egy az egyben olyan aromát csempész majd az ételbe főzés közben, mintha a boltban vásárolt ételízesítők...
Lifestyle
A fagyasztó az egyik legzseniálisabb konyhai gép, amibe szinte bármit bedobhatunk – ám a sajtok esetében ezt már nem lehet ennyire konkrétan kijelenti, ugyanis nem mindegyik fajta alkalmas arra, hogy...
Sztárok
Az olyan sztárokat, mint Sir Elton John, Lionel Messi és Jennifer Aniston oroszbarát idézettel ábrázolták az interneten. Természetesen a hírességek sosem állítottak ilyet.