Lifestyle

Intelligensebb lehet a gyerekünk, ha ennyi idős korunkban válunk anyává

Egy londoni kutatás keretein belül azt vizsgálták, hogy hány éves korban érdemes gyermeket szülni, illetve milyen hatással van a korunk a gyerekünk intelligenciájára - meglepő eredmények születtek.

A kor hatása a gyermek intelligenciájára

Manapság a gyermekvállalás egy sokkal megfontoltabb döntés, melyet egyre többen halogatnak különböző okokból kifolyólag. A szülővé válás előtt fontos szempont lett az élmények gyűjtése, a karrierépítés, az egzisztencia, a megfelelő pár megtalálása és az anyagi javak, így a legtöbben csak ezt követően döntenek úgy, hogy belevágnak a családalapításba. Éppen ezért jellemzőbb napjainkban, hogy a nők nem huszonévesen, hanem inkább a harmincas éveik elején érzik úgy, hogy itt az ideje az anyaságnak. Egy londoni kutatás keretein belül azt vizsgálták, hány éves korban érdemes gyermeket szülni, illetve milyen hatással van a korunk a gyerekünk intelligenciájára - meglepő eredmények születtek.

gyermek újszülött baba anyaság család szülés

Lapozz, a cikk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Visszafogott, elegáns, mégis sikkes és nagyon csinos – talán ezekkel a szavakkal lehetne a leginkább jellemezni Ránija királyné meseszép kék ruháját, ami természetesen remekül állt a jordán király...
Fashion&Beauty
Elsőre úgy tűnhet, hogy Katalin hercegné kedvenc frizuráját bonyolult elkészíteni, azonban egy meglepően egyszerű praktikának köszönhetően pillanatok alatt megvalósíthatod te is – ráadásul nem is...
Lifestyle
Ha felismered az elrejtett állatot ebben az új optikai illúzióban, az azt jelenti, hogy egy született vezető vagy, különösen a munka terén.