Ha a pizzát vissza szeretnéd varázsolni eredeti ropogós formájába, a legjobb megoldás egy tapadásmentes serpenyő használata. Tedd a pizzát egy száraz, hideg serpenyőbe – nem kell hozzá olaj vagy vaj, mert a pizza saját zsiradéka is elég lesz. Közepes lángon kezdd el melegíteni – ne legyen túl magas a hőfok, mert akkor a tészta alja gyorsan megéghet. Amikor az alja már ropogós, adj hozzá egy kis vizet – de itt jön a trükk: ne a pizza alá öntsd, hanem a serpenyő egyik szélére.
Ha a pizzát vissza szeretnéd varázsolni eredeti ropogós formájába, a legjobb megoldás egy tapadásmentes serpenyő használata. Tedd a pizzát egy száraz, hideg serpenyőbe – nem kell hozzá olaj vagy vaj, mert a pizza saját zsiradéka is elég lesz. Közepes lángon kezdd el melegíteni – ne legyen túl magas a hőfok, mert akkor a tészta alja gyorsan megéghet. Amikor az alja már ropogós, adj hozzá egy kis vizet – de itt jön a trükk: ne a pizza alá öntsd, hanem a serpenyő egyik szélére.