Lifestyle

Ettől az extra lépéstől lesz tökéletes a húsvéti sonka: ezt az egy dolgot kell megtenned ahhoz, hogy omlós és puha legyen a végeredmény

Sokan kihagyják ezt a jelentéktelennek tűnő, ámde annál fontosabb lépést a sonkafőzés során. Vajon te is itt hibáztál eddig?

Itt a húsvét, fő a sonka!

Szinte nincs olyan család idehaza, ahol húsvétkor ne kerülne kötözött sonka főtt tojással, tormával, esetleg kaláccsal vagy csak sima, friss fehér kenyérrel az ünnepi asztalra. A sonkafőzéssel azonban sokaknak meggyűlik a baja, ugyanis a végeredmény könnyedén szálas, nem a jó értelemben szétmállós hús lesz - nos, ezt egy trükkel, egy extra lépéssel pofonegyszerűen megelőzheted, hogy a tiéd legyen a legfinomabb, legemlékezetesebb húsvéti sonka idén. Galériánkban találod a további részleteket, ahol eláruljuk, mit is kell tenned pontosan!

Ahogy a Mindmegette is írja, a tökéletes húsvéti reggeli kellékei egyértelműen a kötözött sonka, a torma, a főtt tojás és a kalács. Éppen ezért nem meglepő, hogy minden háziasszony arra törekszik, hogy kiválassza, majd megfelelő módon megfőzze a legfinomabb sonkát, amihez az oldal cikke tippeket is adott.
Kattints a további képekért!

Ha ezt az akadályt is sikerrel veszed, jogosan lehetsz majd büszke magadra!

Getty Images

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Lifestyle
A cukkini egy igazi szuperzöldség, hiszen egyrészt igencsak sokoldalú, másrészt remek hatással van az egészségre. Ráadásul gyorsan is nő, viszont ha szeretnéd, hogy egész nyáron legyen termésed, nem...
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.