Lifestyle

Ettől az extra hozzávalótól lesz emlékezetesen finom a húsleves: mind a 10 ujját megnyalja utána a család

A húsleves hazánkban igazi alapételnek számít, ami nem hiányozhat a vasárnapi menüből, emellett remek gyógyír betegség, illetve másnaposság ellen is. A klasszikus receptet azonban érdemes megbolondítani egy különleges hozzávalóval, ugyanis olyan finom lesz tőle, hogy egyből két tányérral szed majd belőle az egész család.

Bátran próbáljuk ki!

Kijelenthetjük, hogy egy tányér, gőzölgő húslevesnél kevés jobb dolog van, hiszen isteni finom, felmelegít, laktat, nem beszélve arról, hogy az egészség megőrzésében is segít. Elkészíteni sem nehéz, sőt egyenesen gyerekjáték még annak is, aki nem túl gyakorlott a főzésben vagy csak nem szeret sokat sürögni-forogni a konyhában. A klasszikus, nagyi-féle receptet mind jól ismerjük és szeretjük, néha azonban jól esik új, különlegesebb verziókat is megkóstolni az aranyló táplálékból, hiszen az ízélmény egyszerre lesz megszokott, mégis izgalmas. Most eláruljuk, melyik az a hozzávaló, amely elsőre talán sokaknak eszükbe sem jut, mégis megéri kísérletezni vele; részletek a galériában!

Amikor összejön a rokonság, biztosan kerül a családi asztalra húsleves, ugyanis előre borítékolható, hogy ezzel a fogással egyik háziasszony sem lő mellé. No de mivel is tudjuk igazán különlegessé, emlékezetessé varázsolni?
Kattints a további képekért!

Ezzel az egyszerű trükkel a krumplipüré nemcsak finom, hanem különlegesen krémes és selymes lesz.

Leadfotó: 123rf
Forrás: mindmegette.hu

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Fashion&Beauty
A Coachella az Egyesült Államok egyik leghíresebb és legmenőbb fesztiválja, amelyet minden év áprilisában, két egymást követő hétvégén tartanak. A felhőtlen szórakozás és a koncertek mellett a...
Lifestyle
Az Oroszlán gyógyultnak hitt lelki sebei újra felszakadnak. Napi horoszkóp!