Lifestyle

Hátborzongató történetek igazolják, hogy miért kell minden esetben ellenőrizni a szállodai szoba zárját: Borzalmas, mik történhetnek

Teljesen természetesnek vesszük, hogy a szállodai szoba ajtaja valamilyen módon, legyen az kulcs, kártya vagy kód, de zárható. Hajlamosak vagyunk elsiklani afelett, hogy ezt néha leellenőrizzük. Pedig nagyon is indokolt.

Egy kulcs minden zárat nyithat?

A Reddit nevű oldalon több felhasználó is megosztotta a tapasztalatait, hogy milyen kellemetlen helyzetbe kerültek, amiért nem voltak elég elővigyázatosak. Az alábbi sztorik elsősorban azt mutatják, hogy éjszakára, vagy amikor bent tartózkodunk, érdemes magunkra zárni az ajtót, mert bárkinek, bármilyen okból eszébe juthat kéretlenül meglátogatni bennünket. Azonban van olyan eset, amikor azt hisszük, biztonságban vagyunk, de mégsem.

"Mielőtt berendezkedsz, győződj meg róla, hogy az ajtódon van egy működő retesz, amit belülről be tudsz zárni, és ha a retesz törött vagy egyáltalán nincs kérj másik szobát” – írta egy felhasználó. "Egyszer egy szállodában szálltam meg, ahol kulcsok voltak a szobákhoz. Eljött a reggel, és egy nő csak úgy kinyitotta az ajtót, majd besétált. Ijedtében sikoltozni kezdett és kifutott. Kiderült, hogy a kulcsok minden ajtót nyitnak, a nő pedig a szemközti szobában lakott, de eltévesztette” – áll egy másik beszámolóban.
Kattints a további képekért!

Forrás: LADBible Kép: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Sokszor éri baleset a körmeinket, éppen emiatt előfordul, hogy muszáj a többit is lereszelni. De ne aggódj, röviden hosszon is nagyon jól mutatnak az egyes manikűrök.
Lifestyle
A Bika ma könnyen megbánthat valakit, akit szeret. Napi horoszkóp!
Sztárok
Nem esett messze az alma a fájától! A szívdöglesztő Paris pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja, Pierce Brosnan.