Ne hagyd, hogy kihasználjanak - Ez a legnagyobb gyengeséged a horoszkópod szerint

Minden embernek megvannak a gyenge pontjai, amelyeket jobb, ha saját magunk ismerünk meg és tanulunk meg kezelni. Ha nem így teszünk, mások kihasználhatják az érzékeny „részeinket”, és felhasználhatják ellenünk. Mutatjuk, mik a legnagyobb gyengeségeid a horoszkópod szerint.

Kos:

III.21. - IV. 20

A Kosok nagy harcosok, és gyakran beleesnek abba a hibába, hogy túlzottan védenek valamit. Gyorsan robbannak, gyorsan támadnak – ez a legnagyobb gyengéjük. Ha te is Kos vagy, vigyázz, fogd vissza a mérged, vannak emberek, akik csak szándékosan idegesítenek fel!

Bika:

IV.21. - V.20.

A Bikák a legstabilabb csillagjegyek közé tartoznak, így csak ritkán lehet őket dühösnek látni. Nekik inkább az elengedéssel van gondjuk. Nehezen szokják meg az újat, nagyon ragaszkodnak egy emberhez, tárgyhoz, emlékhez. Ez a hozzáállás az ítélőképességükre is rossz hatással van, így könnyen becsaphatják őket.

Ikrek:

V.21. - VI.21.

Az Ikreknek jó érzékük van a vitákhoz, de azt sajnos nem tudják elviselni, ha nem nekik van igazuk. Minden olyan véleményt, ami különbözik az ő elgondolásuktól, támadásként fognak fel, és azonnal visszaharapnak. Ezen tehát dolgozniuk kell, ha nem akarnak sok ellenséget szerezni.

Rák:

VI.22. - VII.22.

A Rákok hajlamosak elengedni magukat, hajlamosak arra, hogy elborítsa és megbénítsa őket a szomorúság. Mesterei a kifogások gyártásának, ami nem minden esetben sül el jól – mindenképpen varázsolják erősséggé ezt a gyengeségüket!

A cikk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: Pexels, Pinterest

Oldalak