A nagy parfüm horoszkóp - Így kellene illatoznunk a csillagjegyünk szerint

Ahogyan annyi minden mást, úgy a hozzánk leginkább illeszkedő illatot is meghatározhatja horoszkópunk. Összeszedtük, hogy melyik csillagjegyhez milyen típusú illat, illetve parfüm passzol a leginkább.

Kos

A Kos jegy szülöttjeihez a markáns illatok passzolnak leginkább, olyanok, amelyek azonnal felhívják viselőjére a figyelmet. A merész és energikus illatok csak még jobban hangsúlyozzák személységedet - a pacsuli az egyik kedvenc illatjegyed lehet.

Bika

A Bika egy igazi hűséges típus, már, ami az illatokat illeti. Szereti az érzéki, természetes és elegáns illatokat, ha valakihez, akkor hozzá igazán passzolnak a fűszeres, kissé fás illatjegyek.

Parfümünk óhatatlanul illeszkedik személyiségünkhöz

Ikrek

Az Ikrek egy örök fiatal, akihez illenek a könnyed, játékos, virágos illatok. A jegy szülöttjei mindig a mának élnek - szeretik váltogatni illatukat és kipróbálni az aktuális újdonságokat.

Rák

A folyamatosan a biztonságot kereső Rák jegyhez leginkább a klasszikus illatok passzolnak, amelyek egyfajta puha, meleg ölelésként veszi körbe. Számára a parfüm is biztonságot, az otthont jelenti.

Cikkünk folytatódik, lapozz.

Fotó: 123rf.com

Oldalak