Hétvégi szerelmi horoszkóp: gyűlnek a viharfelhők, fogjuk vissza magunkat

Nézd meg, hogy mit üzennek a csillagok hétvégére és mi vár rád szerelmi fronton. Horoszkópunk július 03-tól július 05-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

Szerelmi kapcsoaltodban az anyagi nehézségek okozhatnak problémákat. Nagyon szeretitek egymást, de a sok vita a pénzhiány miatt súlyos érzelmi viharokat okoz, elkeserítõnek tartod a mostani helyzetet. Ez a hétvége inkább az új kapcsoaltoknak kedvez, ha szingli vagy, akkor nyugodtan legyél kezdeményezőbb.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A pénzügyek miatt nézeteltérés adódhat köztetek a pároddal. Legyél óvatos, mert ebbõl sokkal nagyobb veszekedés lehet, mint amilyennek látszik. A legjobb az lenne, ha leülnétek és tisztáznátok a helyzetet, lehet, hogy csak félreértés szülte ezt a helyzetet. Mindkettőtöknek jó, ha tisztán láttok ebben a kérdésben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Komoly lehetőséged van az ismerkedésre. Egy új kapcsoalt kezdetéhez ideális ez a hétvége. Ha van párod akkor ez az időszak a kapcsolat elmélyítését hozhatja, persze ebbe nektek is komoly energiát kell belefektetnetek. Töltsétek tartalmasan ezt a hétvégét, a közös együttlétek, emlékek még szorosabbá teszik kettőtök kapcsolatát.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Szerelmi életed váratlan fordulatot vesz, olyan ismerőseid, barátaid kerülnek elő a múltadból, akibe egykor szerelmes voltál vagy legalábbis nagyon szimpatikus volt számodra, de sajnos az illető akkor még foglalt volt. Mostani találkozásotokor újra fellángol köztetek a szenvedély ,úgy érzed a karma láthatatlan szálai kötnek össze benneteket, nem akarod elengedni őt soha többet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Összekuszálódhat az életed, amelyért most nem te vagy egyedül a hibás, de abban igen, hogy tovább bonyolítod a dolgokat a büszkeségeddel és rugalmatlanságoddal. Most csak is a saját erődre támaszkodhatsz, mert akik eddig a támogatásukról biztosítottak, most cserben hagyhatnak. Próbálj meg kedvességgel közelíteni azokhoz az emberekhez, akiknél el akarsz érni valamit.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ha egyedülálló vagy akkor egy stabil párkapcsolatra szeretnél, de amikor megvan, akkor viszont úgy érzed ez még sem olyan, amilyennek elképzelted, feltámad a szabadságvágyad és már másról ábrándozol. Ha párkapcsoaltban élsz akkor egy kellemes meglepetéssel tudtok egymásnak kedveskedni és ezzel új színt vinni a kapcsolatotokba.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A szerelemben romantikus rajongást élhetsz át, főképpen akkor, ha közös programot szerveztek pároddal. érdemes volna most elvonulni kedveseddel, mert a bolygók segítik a kapcsolat elmélyülését. Ha keresed a párod akkor mindenképpen szervezz programokat, ne töltsd otthonodban a hétvégédet. A szerelem egy utazás kapcsán vagy egy tanfolyamon találhat rád.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Úgy érezheted, hogy megtaláltad az igaz szerelemt, boldogságod határtalan. Ez a kapcsolat most a tetõpontjához érhet ezen a hétvégén, ezáltal az egész világot szebbnek láthatod. Ha keresed a szerelmet, akkor most te vagy a megtestesült türelmetlenség és ez nem csak a szerelemi életedre jellemzõ. Engedd el magad, egyszerűen csak élvezd az életet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Párkapcsolatodban feszült a viszony, kevés időt töltötök együtt, mivel túl sokat dolgoztok mindketten. Úgy érzed, mintha kihűltek volna az érzelmek köztetek és ez aggodalommal tölt el. Ha meg akarod menteni a kapcsolatodat, akkor meg kell beszélnetek, hogy csak valóban csak a túl sok munka köti le a figyelmeteket vagy esetleg valami más probléma is van, amit kerülgettek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Nemcsak az anyagi helyzeted, de a szerelemi életed is folyamatosan javul, használd ki az alkalmat és kapcsolódj ki a pároddal. A közös élmények még jobban elmélyítheti kettőtök kapcsolatát. Amennyibben egyedülálló vagy vesd bele magad az életbe, mozdulj ki barátaiddal és szervezzetek egy fergeteges bulit.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ha egyedülálló vagy akkor vedd elő a hódító énedet és sikerülni fog megtalálnod azt a személyt, akivel tökéletesen kiegészítitek egymást. Ha párkapcsolatban élsz akkor nagyon harmonikus most a hangulat köztetek, párod elkényeztet, úgy érzed, hogy ez a hétvége valóban a szerelem időszaka számodra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Szerelmi életed szenvedélyes, problémát csak a párod féltékenysége okozhat. Győzd meg arról, hogy ő az, akire egész életedben vártál és csak is vele akarod leélni az életedet. A viták ugyan megviselnek, de úgy érzed, hogy most tekintettel kell lenned arra is, hogy párod a munkahelyi problémái miatt feszültebb, mint máskor. Egy wellness hétvége sokat segítene rajtatok.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!