Hétvégi szerelmi horoszkóp: ezt tartogatja a hónap utolsó hétvégéje

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hétvége érzelmi fronton! Horoszkópunk március 27-től március 29-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

Ez a hétvége nagon békésnek ígérkezik, ezért ha arra próbáltál megfelelõ alkalmat találni, hogy minõségi idõt tölts a családoddal, gyermekeiddel vagy a barátaiddal, akiket talán ezer éve nem láttál, akkor ez egy remek idõpont lehet, hogy végre összehozd. Egy kis sütögetés, beszélgetés az otthonodban nagyon jó ötlet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A csillagok arra ösztönöznek, hogy szerelmi téren még kezdeményezõbb legyél, mint általában lenni szoktál. Természetesen sosem voltál híres arról, hogy szégyenlõsen elbújtál az intim kapcsolatok elõl, így ez a hatás csak felerõsíti a szexepiledet. Csak arra vigyázz, hogy ne ijessz el senkit határozott fellépéseddel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Semmi okod nincs most az egyedüllétre, hacsak nem éppen ez a szíved vágya. Van legalább egy olyan barátod, aki már alig várja, hogy bemutathasson neked valkit, akirõl azt gondolja, tökéletes partner lenne számodra. Ne legyél pesszimista, koncentrálj arra a csodálatos életre, ami akkor vár, ha rád talál az igaz szerelem.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Ha mostanában konfliktusban áltál egy szívednek kedves személlyel, akkor semmi okod továbbra is fenntartani ezt az állapotot. Most könnyedén rendezhetitek a félreértéseket. A te feladatod az, hogy engedj el minden olyan negatív érzelmet, amelyek most befolyásolnak, itt az ideje továbblépni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A hétvégén számíthatsz rá, hogy egy régi szerelem újra felbukkan az életedben, méghozzá úgy, hogy egy fura pillanatban és helyen véletlenül összetalálkoztok. A legfontosabb feladatod most az, hogy mielõtt visszasüppednél a régi, kényelmesnek tûnõ kapcsolatba, idézd fel miért is szakítottatok annak idején.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szûz

Fokozott szexuális étvágyad szerezhet néhány kellemes, de kellemetlen estét is, attól függõen, hogy mennyi feszültség van a kapcsolatodban. Kölcsönös bizalom és engedmények nélkül nézeteltérések keletkezhetnek szerelmi életedben. Féltékenység, bûntudat vagy más hasonló negatív érzések bonyolíthatják a hétvégédet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A hétvégét szerelmeddel töltöd, csodálatos programot terveztek együtt, alig bírod kivárni a munkaidõ végét és amint tehted, rohansz kedvesed karjaiba. Boldogságod közepette ne feledkezz meg a családodnak tett ígéretedrõl sem. Itt az ideje, hogy feltöltõdj még mielõtt belefásulsz a mindennapok szürke egyhangúságába.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Az elmúlt idõszakban valószínûleg nem sok lehetõséged volt a pihenésre, ha még nem vettél ki szabadságot, egy hosszú hétvége kijár neked. Még pedig olyan, amelyikben nagyon lazák a programok. Kicsit belefáradtál már, hogy elõre eltervezett idõbeosztás szerint éled a mindennapjaidat. Ajándékozd meg magad egy kis spontaneitással.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ha boldog kapcsolatban élsz és kicsit fel szeretnéd pörgetni a dolgokat, itt a tökéletes pillanat, hogy kalandra induljatok. Legfõképpen, ha olyasmit találtok ki, amit még egyikõtök sem próbált, de mindkettõtök bakancslistáján szerepel. Ha szingli vagy, számíts arra, hogy találkozol valakivel, aki remekül elszórakoztat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Ez a hétvége tökéletes arra, hogy élvezd a családtagjaid és azon barátaid társaságát, akiket a családodnak tekintesz. Most mindenki remekül fogja érezni magát. Még az is lehet, hogy egy-két pletyka is a füledbe jut vagy te válsz, méghozzá nem is jóindulatú pletyka tárgyává. A feladatod az, hogy a szóbeszédet azonnal szakítsd meg, ne negedd tönkre tenni a hétvégédet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntõ

Ez a hétvége izgalmas kalandokra csábíthat téged. Természetesen a kalandok különbözõ típusú csomogolásban érkezhetnek, ez lehet egy új személy vagy új lehetõség, hogy kipróbálj valamit, ami mindig is vonzott, nehéz lenne megmondani, de azt javaslom, vedd fel a biztonsági felszerelést és irány az élet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Ez a hétvége egy olyan kapcsolatodra irányítja a figyelmedet, amely már kihûlt vagy egyre csak veszít az intenzításából. Igen itt lehet az ideje meghozni egy döntést. Bele tudod tenni a szükséges mennyiségû idõt és energiát, hogy mûködjön? Vagy inkább elengednéd? A te döntésed, de ne feledd sok minden helyrehozható egy õszinte beszélgetéssel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!