Hétvégi szerelmi horoszkóp: A hétvégén rendezzük kapcsolatainkat

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hétvége érzelmi fronton! Horoszkópunk március 13-tól március 15-ig tart!

III.21. - IV.20.

kos

A hétvége régi barátokat, régóta nem látott embereket hoz vissza az életedbe, legyen ez jó vagy rossz hír számodra. Ha valaki azonban, aki nagyon hiányzik neked és régóta nem jelentkezik, akkor ne várj rá tovább, hanem keresd meg. Használd ki ezt a bolygóhatást, mert most nagyon szép pillanatokat tartogatnak számodra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A hétvégén az univerzum minden lehetõséget a rendelkezésedre bocsát, hogy eltölthess a barátaiddal egy szuper hétvégét. Mostanában kifejezetten kiszámíthatatlanul cselekedsz, ami rád egyáltalán nem jellemzõ, és a legtöbb esetben ezek az utolsó pillanatban kitalált kalandok jól sülnek el. Azonban jól teszed, ha felkészülsz mindenfajta lehetõségre a hétvégén.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Úgy tûnik hamarosan megváltoznak az érzéseid olyasvalakivel, valamivel kapcsolatban , aki vagy ami régóta kedves a szívednek. Ha mindez csupán azért van, mert új információt kaptál vagy olyan hírek jutottak el hozzád, ami miatt más színben látod a dolgokat, akkor azért óvatosan állj hozzá ehhez az egészhez.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

A hétvégén valaki felbukkanhat az életedben kedves Rák. Hogy ez azt jelenti-e hogy bármilyen mértékben vagy formában vissza kellene engedned? Határozottan nem, mi több alaposan meg kellene fontolnod, hogy kinyitsz-e egy ajtót, amit valami okból egyszer már becsuktál. Ne menekülj a múlt emlékeibe, idézd fel magadban a rossz dlgokat, mielõtt az ajtót kinyitnád.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Amennyibben szingli vagy, gondolj úgy a hétvégére, mint valami bonbonos dobozra, és áldozz idõt arra, hogy végiggondold, mit szeretnél megkóstolni. Ha kapcsoaltban élsz, ragadd meg az alkalmat és hódítsd meg a kedvesedet újra. Vannak idõszakok, amikor a tûz újra felszítható, ez egyike azoknak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szûz

A hétvégén felbukkanó akadályok frusztrálóak lehetnek és ha valaki, akit kedvelsz szembesít valamivel, megoldást kell találnod a problémára. Lehet, hogy tisztáznod kell egy helyzetet és színt kell vallanod. Az is lehet, hogy a tudomásodra jutott tényeket kell megosztanod vele. Bármi legyen is az, ne bújj el, nézz szembe vele.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ha azon gondolkodsz, hogy mikor utazz el valahová, akár belföldre, akár külföldre, ez a hétvége remek alkalom lehet. Különösen, ha a partnereddel indulsz útnak. Ha van párod egyértelmû a választás, . Ha nincs jól fontold meg kit szeretnél útitársnak. Csak azzal indulj útnak, akivel kapcsoaltban biztos vagy, hogy kellemes perceket töltesz el.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Egy komoly beszélgetés közted és egy számodra szeretett ember között hosszú távú vitává fajulhat. A feladatod az, hogy óvatosan bánj a szavakkal és ami még fontosabb, ha valaki mérgében mond valamit, ne vedd az szívedre. Ez persze most nem könnyû feladat, de próld meg a sértettséget csírájában elfojtani.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A hétvégén jó lehetõség adódik arra, hogy tiszta vizet öntsetek a pohárba valakivel, akivel már régóta harcban állsz. Az egyetlen dolog, amire ügyelj, hogy lásd be te is felelõs vagy a probléma kialakulása miatt, még akkor is, ha ez a beismerés nehezedre esik. Ha szilárdan meg vagy gyõzõdve róla, hogy te nem voltál hibás, akkor állj ki magadért.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Magával ragadhadhat egy csodálatos, álmodozó energia, amelynek hatására elsõ látásra szerelembe eshetsz. Könnyen megtörténhet, hogy olyasvalakibe botlasz bele, aki azonnal elrabolja a szívedet. És arra is számíthatsz, hogy ez az érzés kölcsönös lesz. Amennyibben párkapcsoaltban élsz, legyél óvatos.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntõ

Most remek alkalom adódik arra, hogy összebújjatok kedveseddel. Talán még az is szóba jöhet, hogy végleg összekötitek a sorsotokat. Ez azt is jelentheti, hogy összeköltöztök vagy összeházasodtok, esetleg a gyermekvállalás is szóba kerülhet. Az ezekrõl a témákról való beszélgetés már önmagában jó irányt jelez a kapcsolatotokat illetõen.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

A hétvégén megkapsz mindent, amire vágytál ahhoz, hogy kikapcsolódj és feltöltõdj. Ha boldog kapcsolatban élsz, tervezzetek meg egy olyan kirándulást, ahol romantikázhattok. Ha viszont egyedülálló vagy, hívd fel egyik barátodat és menjetek el valhová, ahol vidám emberek vannak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!