Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeljünk jobban a meglévő kapcsolatainkra

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hétvége érzelmi fronton! Horoszkópunk február 21-től február 23-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

Az elkövetkezendõ idõszak alaposan felforgathatja az életedet, ha szingli vagy akkor ne hagyj ki egyetlen alkalmat sem az ismerkedésre. Most leginkább a rámenõsségeddel, fõleg a kommunikációddal hódíthatsz. Párban élõknek a romantika, gyengédség, fizikai közelség és a biztonság lesz a legfontosabb. Ez lenne a legnagyobb feladat, ezt megteremteni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A szerelmi életed igen csak felpöröghet, az is elõfordulhat, egy döntéshelyzet elé kerülhetsz és komolyan mérlegre kell tenned, merre akarod irányítani az életedet a továbbiakban. Mindenképpen a szivedre hallgass, akkor biztos, hogy nem fogsz csalódni. Párkeresõként inkább nyugalomra és biztonségra vágyhatsz, ha nem vagy biztos magadban, akkor adj még magadnak egy kis idõt.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Párod szembesíthet azzal, hogy a világ nem olyan tökéletes, mint azt szeretnéd. Most a szerelem elfogadóvá és alázatossá tesz, ezáltal könnyedén ráláthatsz a kapcsoaltodra, párodhoz fûzõdõ érzéseidre, a körülötted lévõ világra. Most ketten együtt változtathattok azon, amin szeretnétek. Szingliként megtalálhatod a szerelmet, akivel nagyon rövid idõn belül sikerül egy hullámhosszra kerülni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Ha van párod, akkor jobban kellene figyelned rá. Legyen fontos számodra, hogy mit gondol, mit érez, mi játszódik le benne. Ha mindezek nincs meg benned az igény és a vágy, akkor gondolkodj el rajta, mi lehet ennek az oka? A válaszra csak abban az esetben találsz rá, ha megtalálod magadban a boldogság forrását. Szingliként egy régi kapcsolat ismét képbe kerülhet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Néha kell egy kis csend, hogy le tudj ásni a lelked legmélyére, békébe kerülhess önmagaddal, legbelsõ gondolataiddal. Ha erre nincs lehetõséged, akkor nem tudsz lépni, változtatni azon, ami már szonogatja a lelkedet egy ideje. Egyedülállóként egy titkos szerelmi kalandban lehet részed, de ne tulajdoníts neki nagy jelentõséget, élvezd ki a pillanatot.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szûz

Gyakran hallgatsz a szerelemben az eszedre, ezt most nyugodtan elfelejtheted. Amennyibben nem vagy képes a párodat feltétel nélkül szeretni, nem tudod a hibáit elfogadni, akkor csalódni fogsz. Ha keresed a szerelmet akkor olyan személy kerülhet az utadba, akinél nem leszel képes józanul gondolkodni, a szenvedély magával ragad.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Most nem csak te, de apárod is sokkal érzékenyebb hangulatban lehet, mint általában. Ha mindketten csak a saját igazatokat fújjátok, akkor nem fogtok közös nevezõre jutni. Felejtsétek el a régi sértettségeteket, üljetek le és beszéljétek meg, hogy kinek mi a legnagyobb fájdalma. Most minde adott a hosszú, esti beszélgetésekhez, az andalító sétákra. Talán még a régi szenvedély is fellángolhat köztetek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A szerelm számodra örömforrás, ha párkapcsoaltban élsz, akkor most nincs más dolgotok, mint élvezni egymás társaságát. Beszélgessetek arról, hogy miképpen tudnátok meghitt otthont teremteni. Ha egyedülálló vagy egy régi barátod megkörnyékezhet, próbálj meg ellenállni a kísértésnek, mert sok kellemetlenséged származhat belõle.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ha még a szíved nem foglalt, akkor mindenképpen teremts alkalmat az ismerkedésre, mert a szerelem ott van a levegõben. Add meg magad neki, elég volt a magányból. Párban élõk boldog pillanatokat élhetnek át, nincs más dolguk mind élvezni egymás társaságát és átadni magukat a szenvedélynek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Félreértések okozhatnak gondolt a kapcsolatodban. Szokatlanul érzékennyé és szeszélyessé válhatsz. Érzelmes együttlétek, beszélgetések segíthetnek ezen a helyzeten. Engedd szabadjára érzéseidet, póbáld ki, milyen az, amikor feltétel nélkül szeretnek, szerethetsz.Szingliként Vénusz a segítségedre siet, hogy megtaláld azt a személyt, akivel bátran tervezhetsz a jövõben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntõ

A sorstól most jó esélyeket kaphatsz arra, hogy megtaláld életed párját, ez a hétvége akár sorsdöntõ találkozásokat is hozhat. Amennyibben párkapcsolatban élsz, most az önzés felütheti fejét a kapcsolatotokban, nagy lehet a kísértés, hogy tovább lépj ebbõl a kapcsoaltból. Ne tedd, mert ezek karmikus próbatételek számotokra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Ilyen szerelemrõl álmodoztál? Nem csalnak meg, nem hagynak ott, de nem is választanak. Vedd észre, hogy kihasználnak, ezekkel a feltételekkel a vágyaid soha nem teljesülhetnek. Vess véget mihamarabb ennek a méltatlan helyzetnek. Szingliként, ha beéred a szórakozással és nem akarsz komolyabb kapcsolatot akkor most válogathatsz a jelentkezõk közül.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!