Hétvégi szerelmi horoszkóp: Angyalai segítik a Skorpiót

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk június 7-től 9-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

A hosszúhétvége teret, lehetőséget ad sok mindennek, csodálatos szerelmi életed kibontakozására is. Végtelen szeretettel vagy a világ felé, talán még angyallá is válsz - ki ne vágyna erre az érzéki, lágysággal és odafigyeléssel teli figyelemre? Mindez szavaidban is megmutatkozik - bár nem kell mindent szó szerint elhinni, mesevilágodat is beleszövöd mondataidba! Ha régóta együtt élt párod rá akar venni a vásárlásra – add meg magad!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Rád sem lehet ismerni - hol van a nyugalmad, higgadtságod, mozdíthatatlanságod? Pörögsz, lendületben vagy, egy izgalmas programmal bárki le tud venni a lábadról. Mindehhez még te is hozzáteszel ötleteidből, talán be sem áll a szád, annyi csacsognivalód van! A neten is találhatsz párra, váratlanul, hirtelen bukkanva fel, hódolóid már a hangodba is beleszerelmesednek. Régóta együtt élt párod angyal, hozzá is jó bújnod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ha egy különleges szerelem környékezne meg, merj belevágni! Főleg akkor, ha épp egy nagy csalódásod kellős közepén ülsz, amiből egy izgalom, melyet titkok is öveznek, ki tud mozdítani. Nagyon szépen fogalmazod meg mondataidat, érzésekkel és együttérzéssel teli - ha sikerül valakinek rád találni, nem is akar tovább menni. Régóta együtt élt párodban lásd meg a szépet, ne csak sötét szemüvegen keresztül nézd - úgy korrekt!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Talán egy utazáson környékez meg valaki, hozva a szerelmet, melyhez a mostani hosszúhétvége igen kedvez – ne állj ellent, hagyd magad, boldogságod határtalan lehet! Meglévő szerelmeddel vagy régóta együtt élt pároddal utazzatok, ha lehet messze, tengeren túlra! Olyan helyzetek rendeződhetnek körétek, melyek nyitják szíveteket, talán még a régi láng is fellobban, visszaidézve a kezdeti, önfeledt időszakot.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Kényeztesd szerelmedet vagy kiszemeltedet, meglesz az eredménye! Nem fog nehezedre esni - pedig szereted, ha neked viszik ágyba a reggelit - tele vagy most gondoskodni vágyó érzésekkel. Teljes a harmónia benned, ami látszik minden mozdulatodon, hacsak nem erősödnek fel aggodalmaid szerelmed felé, melyet tudatosan ne engedj! Régóta együtt élt pároddal titkos dologba keveredhettek, mely izgalmat hoz kapcsolatotokba.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Nem tudsz, de nem is akarsz elszaladni ötletekkel teli hódolóid elől - lassan fuss, hogy utolérhessenek! Ne tagadd, hogy te is vágysz az izgalmakra, keresed a kihívásokat, próbára téve szerelmedet vagy a téged áhítozókat! Mindezek ellenére vagy mellett, kapcsolatodat meglehet stabilizálni szeretnéd, akár még hosszútávban is elkezdhetsz gondolkozni. Régóta együtt élt párod egy angyal, nem csoda, ha újra szerelmes leszel belé!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Élvezd az életet, hirdesd az élet örömeit – ki, ha nem te, aki mindig mosolyog, mindig szép, aki végig táncolja az életet! Hosszúhétvégédet egy utazás színesítheti, akár szerelmeddel mész, akár közben találsz rá a szerelemre. Régóta együtt élt pároddal egy közös projekt/ munka által újra egymásra találhattok. Ne csodálkozz, ha nagyon jó vele, olyan, mint egy angyal, nem véletlenül hagyod magad újból meghódítani!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Bármit kívánsz, angyalaid hozzák - meglehet, elég csak az utcára kilépned, valahova elutaznod, vagy egy tanfolyamon részt venned. Komolyságod nagy hatással van mindenkire, még a csenddel is teremtesz. Szerelmed megbabonáz, oly jóságos, mint egy angyal, nagy szeretete, együttérzése akaratlanul rád is rád ragad. Régóta együtt élt párod rendesen megmozgathat - kiránduljatok, utazzatok, ha lehet, jó messzire!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Otthonod jelentős szerepet kaphat a hétvége szerelmi életében. Nem kell mást tenned, csak kilépni csalódottságodból, mely már jó ideje nem hagyja, hogy meglásd azt a sok szépet, mely körülötted van, mint egy köd, úgy telepedik rád, vesz körbe. Váratlan, különleges találkozás robbanthat ki ebből a „langyos vízből”. Régóta együtt élt párod is épp ilyen ötletesen szervezhet valamit, mindent megtesz érted, figyelj rá!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Nem csoda, ha sokan vesznek körbe, nem csak szép vagy, de nagyon nagy mélység is van benned, melynek magnetikus kisugárzása van. Elkerülhetetlen a szerelem, mely meglehet, hirtelen, váratlanul robban be - akár az utcán vagy egy szórakozó helyen, két szót váltva valakivel – s nincs lehetőség tovább menni! Régóta együtt élt pároddal egy közös munka nagyon össze tud hozni, egy angyal ő, vedd észre, vigyázz rá!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Teljes összhangban vagy a szerelemmel, szerelmeddel. Nagyon jól jön a hosszúhétvége, van idő mindent szépen kibontani. Izgalmat jelent magadhoz elvinni első alkalommal meghódítani vágyó partneredet, akit levesz minden különlegesség a lábáról – persze, hisz otthonod láthatóvá teszi lelkedet! Régóta együtt élt pároddal újra lángra lobbanhat a szerelem, akár itthon maradtok, akár elutaztok a hosszúhétvégén.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Szerelmes szíved messze sugárzik, nem is töltöd egyedül a hosszúhétvégét! Könnyen lehet, hogy egy munkatársad a kiválasztott szerencsés, akinek adod végtelen, gondoskodással teli szereteted, s aki zseniális ötletekkel hálálja meg odafigyelésed. Csacsogásotok talán véget sem ér, annyi mondanivalótok van egymásnak. Mindez régóta együtt élt párodra is igaz, akivel a tűz újra lángra lobbanhat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!