Hétvégi szerelmi horoszkóp: Legyenek türelmesek a Kos szülöttei

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk március 15-től 17-ig szól.

III.21. - IV.20.

Kos

Zsigeredben érzed a tavaszt, mégis egy higgadt és nyugodt erő visszafog, türelemre int. Ez a szerelmi életedet is érinti, melynek általa mélysége lesz, a minőség fontosabbá válik, mint a mennyiség. Előző életből ismert valakivel találkozhatsz, aki első látásra is egy angyalnak tűnik, szívedet mozgatja, mindent megteszel érte. Régóta együtt élt pároddal mindez a csoda csak az akadályok átugrása után érkezhet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Rád nem jellemzően nehéz ellazulnod, valahova nagyon rohansz – hova is? Egy utazás, kirándulás segítségedre lehet, engedd el a munkahelyi problémákat, hirdesd a szerelmet – ki tenné ezt, ha nem te, aki zsigerből érzi a testet, lelket? Ha keresésben vagy, csak angyalaiddal kell beszélned, tálcán hozzák a lehetőséget. Ha már van kapcsolatod, akár régóta együtt élt párod is lehet ő, a csodákat tudjátok megélni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Titkos szerelem izgalmait vonzhatod be azzal, hogy nem találod középpontodat, egyik végletből a másikba esel. Lehet, hogy épp erre van szükséged, bár ezeknek mindig megvan a maguk ára. Egy utazás is adhat hátteret egy új szerelemnek, avagy egy külföldi esik tudásod és ragyogásod előtt hasra. Régóta együtt élt pároddal nem könnyű a helyzet, csak arra figyelj, hogy az ütközéseket kövesse az ölelés is!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Semmi nem veheti el azt a csodát, melyet a szerelem tud nyújtani. Persze, mindezt te teremted nagy együttérzéseddel, odafigyeléseddel, vágyaiddal, gondoskodásoddal. Egy nagy, akár tengerentúli utazás is hozzájárulhat mindehhez, de akármilyen művészettel való kapcsolódás, koncert, film, stb. is. Régóta együtt élt pároddal találkozz barátaiddal, egész különleges mélységeket tárhatnak fel, melytől újra lángra lobbanhat a szerelem!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ne várj semmit, nem éppen kedvező szelek fújnak - legalábbis ami a szerelmet, a párkapcsolatot illeti! Leginkább te teremted a viharokat nagy szélsőségességeddel, ember legyen a talpán, aki követni tudja hullámzásaidat. Régóta együtt élt párod türelmetlensége már csak „hab a tortán” - emelkedjetek egy magasabb szintre, a felhők fölé, ahol ezeknek a viharoknak már nincs hatásuk, ahol mindig süt a nap!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ne maradj otthon! Engedd meg magadnak, hogy elutazz egy messzi tájra, távoli vidékre, elfeledve minden családi problémát, szüleid elvárásait! Akár most ismerkedsz meg a nagy „Ő” –vel, akár már meglévő pároddal mész - aki lehet régóta együtt élt társad is – mélységében éled meg a szerelmet, testet-, lelket átmelegítve. Próbálj tartózkodni minden szélsőségességtől, tartsd középen a végletes hullámokat, hogy mindez igaz legyen!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ha türelmetlen vagy, nem tudnak utolérni hódolóid, pedig mint mindig, most is sokan futnak utánad, nagyon szép vagy. Sportolj egy nagyot, hogy a fáradtság után már elérhető legyél - te is vágysz a szerelemre, a szerelem gyermeke vagy! Régóta együtt élt pároddal próbáljatok meg őszinték lenni! Diplomáciai érzékeddel biztosan megtaláljátok a kompromisszumot, bár előtte egy kiadós sportra neked is szükséged lehet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Minden pénzügyi feszültségen emelkedj felül, főleg, melyeket szerelmed vált ki belőled szélsőségességével! Ha még keresésben vagy, akkor is vigyáznod kell, nehogy a túl sok vagy a túl kevés anyagiak legyenek az akadályai egy szerelem kibontakozásának. Régóta együtt élt pároddal utazzatok el - ne hagyjátok, hogy a család, szüleitek rátok telepedjenek - nektek is jár egy kis csend, kikapcsolódás, pihenés!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Akár hiúságod, akár türelmetlenséged vezet, velük nem találsz rá az igaz érzelmekre, az igaz szerelemre! Kicsit lassíts, kicsit csendesebben! Hagyd a másikat is szóhoz jutni, szavaidat ne a kritika és a sznob világ vezesse! Középpontodat megtalálva, van esélye a szép érzések kibontakozásának. Sportolj egy nagyot, s hívd magaddal szerelmedet, de régóta együtt élt párodat is, hogy mindez valóra válhasson!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Ne akarj mást mutatni, mint aki vagy, hisz akkor olyan szerelmet találsz, amire nem is vágysz! Legyél csak önmagad, hisz tele vagy mélységgel, szeretettel, figyelemmel! A lendület is benned van, mely tesz vágyaiért, melyeket épp ezért el is érsz. Régóta együtt élt pároddal csodálatos beszélgetésekben lehet részetek, melyek megigézik a múltat, érhetővé válnak a történések, s melyek bontják a köztetek felhúzott falakat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Jól esik otthon lenned, ahol ki tudod bontakoztatni szépérzéked. Mégis meglehet, nem hagynak békén, vagy egy belső hang türelmetlenül mozgat, s menned, utaznod kell. Akárhol is vagy, titkokra találhatsz, amik izgalomba hoznak, s melyek a szerelmet is érintik. Régóta együtt élt pároddal meglehet sok pénztől vesztek búcsút, de a kapott élmény, a köztetek újra fellángolt szerelem mindent megér.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Tedd le munkádat, ne vidd hétvégédbe a főnököddel való feszültségeidet – itt a szerelem minden szinten, éld meg, legyél a Jelenben! Gondoskodó szereteted persze, hogy válaszra talál, egymást kényeztetitek kedveseddel, akár itthon vagytok, akár elutaztok valahova messze, vágyad szerint tengeren túlra. Mindezt régóta együtt pároddal is megélheted, vele csak a túlzásokra kell vigyáznod - vezessen a mérték szó benneteket!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!