Hétvégi szerelmi horoszkóp: az ünnepek alatt fontos a kompromisszum

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hétvége érzelmi fronton! Horoszkópunk április 10-től április 12-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

A hosszú hétvége most a kommunikációról szó,l arról, hogy végre megbeszéljétek az elmúlt idõszak nehézségeit. Most rengeteg lehetõséged van arra, hogy megajándékozz másokat, Húsvét ünnepe erre sok lehetõséget kínál. Fordíts több figyelmet párodra, szeretteidre, ne félj kimutatni az érzelmeidet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Könnyen keveredhetsz olyan nagyobb kiadásokba, amelyeket nehezen vagy egyáltalán nem vallasz be magadnak, ez feszültséget generálhat a kapcsolatodban is. Amennyibben a szerelemedet szeretnéd befolyásolni egy téged érzékenyen érintõ kérdésben, akkor tudd, hogy a legjobb módszer erre, ha õszintén beszélsz vele. Ha tudja mit vársz tõle, akkor önként megadja neked.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A húsvéti hosszú hétvégén próbáld meg úgy beosztani az idõdet és úgy szervezni a programokat, hogy egyenlõ idõ jusson kedvesedre és gyermekeidre, szeretteidre is. Úgy érzed Húsvét ünnepe a családról szól, de a párodról sem szabad megfeledkezned, figyeljetek egymásra, álljatok készen a kompromisszumokra, különben nagyon könnyen vitákra kerülhet sor.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Húsvét hosszú hátvágáje nehézkesen indulhat, nem hagy nyugodni az a gondolat, hogy mi kellene ahhoz, hogy boldogok legyetek a pároddal. Most könnyen ráébredhetsz arra, hogy nem a körülményeken vagy a lehetõségeken, külsõségeken múlik a dolog. Bízz meg benne jobban és többször bújj oda hozzá.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ünnep ide vagy oda, ezen az hosszú hétvégén korlátozásnak éled meg a családi összejöveteleket, legszívesebben elutaznál kettesben pároddal, de tartasz a sértõdéstõl. Ezek a napok a legalkalmasabbak arra, hogy szerelmeteket új alapokra helyezzétek, ezért ne csináljatok belõle nagy ügyet, ha arra vágytok, hogy kettesben töltsétek az ünnepeket, akkor ne tartson vissza benneteket semmi sem.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szûz

Ez a hétvége tetszeni fog neked. Az ünnepi elõkészületek, bevásárlás, sütés-fõzés nem lesz megterhelõ számodra. Sõt élvezni fogog, mert meg akarod mutatni, hogy milyen tökéletes ünnepeket tudsz varázsolni a családod számára. Azért a nagy készülõdés közepette, próbáld meg élvezni a tavaszt, sétáljatok sokat a természetben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Sokkal többen szeretnek, mint ahogy azt te gondolod. Számodra hihetetlenül fontos a visszajelzés, az, hogy szeretetet kapj és adhass, ezen a hétvégén ez még erõteljesebben érvényesül. Számodra az lenne a legnagyobb boldogság, ha a családod szûkebb körében tölthetnéd el Húsvét hosszú hétvégéjét. Az otthon, a család most nagy szerepet tölt be az életedben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Nem kell mindig, hogy neked legyen igazad. A hosszú hétvége remek alkalmat ad arra, hogy gyakorold az elfogadást. Húsvét ünnepe egy váratlan meglepetést tartogat számodra, ez egy olyan ajándék formájában érkezik hozzád, amire nem számítottál. Ettõl eleinte egy kicsit kellemetlenül érezheted magad, ne félj kimutatni az érzéseidet, örömödet ez a fejlõdés útja számodra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Szívesen töltöd az idõdet a szerelmeddel, Húsvétkor azonban nem lesz annyi idõtök egymásra, mint ahogyan azt szeretnétek. Most leginkább a spontaneitás és a szokatlan programok azok, amelyekre a legnagyobb szükségetek van ahhoz, hogy mindketten boldogok és kiteljesedettek legyetek. Rendezzétek a kapcsolatotokat, minden más várhat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Húsvét hétvégéjén egy kicsit visszafogottabb leszel a szokásosnál. Elõfordulhat, hogy azt érzed, hogy egy kicsit a héttérbe kell lépned, hogy másvalaki a családból elõtérbe kerülhessen. A boldog párkapcsoalt titka az, hogy nem legyõzni akarjátok egymást, hanem felemelni. Szerencsére szeretteid segítenek egy másik nézõpontból rálátni életed történéseire.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntõ

Amennyibben Húsvét hosszú hétvégéjén megteheted tölts minél több idõt a szabad, friss levegõn. Szívd be mélyen a tavasz illatát és töltõdj fel a friss energiákkal, nem hiába Húsvét a feltámadás ünnepe. Számodra az állatok, a természet egy olyan örömforrás, amibõl bármikor töltekezni tudsz. Néha muszáj megállni, lecsendesedni, nem csak érteni, de érezni is kell a téged körülvevõ világot.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Húsvét hétvégéje csodálatos energiákkal támogat téged abban, hogy új életre kelj te magad is. Most újjászületve, megújulva új életre kelhetsz és megtalálhatod végre a szerelmi boldogságot is. Bízz magadban, próbáld elhinni, hogy bármire képes vagy, hogy tudsz teremteni, szeretni, érdemes vagy arra, hogy szeressenek, ezáltal most nagyon sok álmod valóra válhat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!