Hétvégi szerelmi horoszkóp: közelebb kerülhetünk egymáshoz a bezártság miatt

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hétvége érzelmi fronton! Horoszkópunk április 03-tól április 05-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

A hétvégén egy különleges személy közeledése lelkileg felkavarhat. Komoly kihívást jelent számodra különc, rendhagyó viselkedése, nézetei, a hagyományokat kedvelõ, tradíconális értékrended számára . Jelenleg nem tudsz és nem is akarsz neki ellenállni. Amennyibben nem tervezel hosszútávra, akkor mindenképpen egy felkavaró, felejthetetlen élményben lehet részed.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Ha még nem vagy szerelmes akkor a sors összehozhat valakivel, aki iránt gyengéd érzelmeket táplálhatsz szinte az elsõ pillanattól fogva, amin még magad is meglepõdhetsz, hiszen neked idõbe telik, amíg valakit képes vagy közel engedni magadhoz. Nyugodtan add át magad ennek az új érzelemnek, a vonzalmad viszonzásra fog találni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

ikrek

Nagy érzelmi viharokat élhetsz át, ez meglehetõsen próbára teszi a tûrõképességeidet, de hamarosan kitisztul a kép és bizonyossá válik, hogy kihez és hová szeretnél tartozni. Ne vonszold tovább magaddal az érzelmi terheidet, ha elszántad magad akkor azonnal cselekedj. Most az emberi kapcsolataid átértékelése a legfontosabb, a jelenlegi formában már nem tudnak tovább mûködni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

A szerelem most sokba kerülhet, ha cserben hagy a józan ítélõképességed és emiatt a dolgok irányítása kicsúszik a kezedbõl. A nagy reményeid nem biztos, hogy valóra válhatnak egy bizonyos személlyel kapcsoaltban. Komoly következményei lehetnek, ha nem veszed figyelembe a tényeket és álomvilágba, önáltatásba menekülsz a valóság elõl.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

oroszlán

Zûrõs szerelmi kapcsolatba bonyolodhatsz, ha hirtelen felindulásból, fellángolásból döntesz. Most nagy erõvel kutatod a magánéletedben az ideális társat. Egy tartós párkapcsolat nem csak kikapcsolódást jelent, hanem a mindennapi élet nehézségeiból álló életterületet., ezt jó ha figyelembe veszed. Elõször nézz szembe a saját érzelmi szükségleteiddel, vágyaiddal, és csak azután kezdj bele egy kapcsolatba.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szûz

Egy régi szerelmed felbukkanása jogosan válthat ki aggodalmat jelenlegi partneredbõl. Ha nem elég stabil a kötelék köztetek, akár komoly megpróbáltatások elé is nézhetsz. Gondold végig mit szeretnél, mielõtt meggondolatlan lépésre szánod el magad. Ha keresed a párod akkor egy új, izgalmas lehetõség felbukkanása miatt megfontolt hozzáállásra lesz szükséged.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Annak ellenére, hogy volt kedvesedhez még mindig erõs szálakkal kötõdsz, vond le a tanulságot a múltban szerzett tapasztalataidból. Ha van még esély a folytatásra, akkor tegyél meg minden tõled telhetõt, hogy késõbb ne kelljen szemrehányást tenni magadnak. Amennyiben õ nem partner ebben, akkor ideje tovább lépni. Ne fuss olyan szekér után, amelyik nem vesz fel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Nehéz alkalmazkodnod mostanában a társadhoz, az önfejûséged válságba sodorhatja a közös életeteket. Szívesen ábrándozol egy szebb jövõrõl valaki mással, miközben nem veszed észre, hogy visszavonhatatlan változások történnek a környezetedben. Ne vesztegesd az idõt álmodozásra, ahhoz, hogy a kapcsolatod rendben legyen, elõször magadat kell megértened.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Párkapcsolatodra több figyelmet kellene szentelned, túl sok vita, nézeteltérés nem tesz jót egyikötõk lelkének sem. Az elsõ lépés az lenne, hogy felismerd, hogy te mennyibben vagy felelõs azért, hogy a dolgok így alakultak. Lépj túl azon, hogy minden felelõsséget a párodra terhelj, hiszen ketten alakítottátok így az életeteket. Ha fontos neked a párod, akkor elkerülhetetlen a mindent tisztázó beszélgetés.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Néha kell egy kis csend, nyugalom, lelassulás, hogy fel tudj töltõdni, megtaláld a békét, harmóniát magadban, amit aztán tovább tudsz adni a szeretteidnek, családodnak. Akár van párod, akár nincs próbáld meg élvezni az életet, keresd meg az apróbb-nagyobb örömöket. Most rengeteget profitálhatsz a magaddal töltött idõbõl.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntõ

A hétvége a változtatásoknak kedvez, ez jelentheti azt, hogy a meglévõ kapcsolatodat alakítod át vagy akár egy új szerelem is megtalálhat. Mivel most a hangulataid irányítanak, ezért az a legfontosabb, hogy megtanuld az érzelmeidet kordában tartani, ne hozz fontos döntéseket érzelmi indítatásból. A legjobban attól tudsz bepánikolni, ha veszélyben érzed a szabadságodat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Igaz, hogy a szeretet, szerelem mindent legyõz, de ezen a hétvégén csak az akadályokat látod magad elõtt. Ne legyél ennyire pesszimista, lásd meg az apró dolgokban is az örömöt. Ebben a helyzetben az a legcélszerûbb, hogy tisztázd magadban az érzéseidet, vágyaidat, mire is vágysz a lelked legmélyén. Ne felejtsd el, hogy a boldogságra való képesség mindenkiben ott van.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!